رئیس یگان حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد از وجود ۷ منطقه حفاظت ‌شده در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، جمشید عبدی‌پور صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت مناطق حفاظت شده در حفظ گونه‌های جانوری در معرض خطر اظهار کرد: در دوران کنونی به دلیل شکار و برداشت بی‌رویه از گونه‌های جانوری و گیاهی وجود مناطق حفاظت شده ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.

رئیس یگان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: با توجه به استعدادهای طبیعی و جغرافیایی در حال حاضر بیش از ۲۰۶ هزار هکتار منطقه حفاظت شده در این وجود دارد.

عبدی‌پور از دنا به عنوان وسیع‌ترین منطقه حفاظت شده استان یاد کرد و افزود: مناطق حفاظت شده خامین، سولک، خائیز، سیوک، دیل و دنای شرقی از دیگر مناطق حفاظت شده استان به شمار می‌آیند.

وی با بیان اینکه وجود چنین مناطق حفاظت شده‌ای می‌تواند ظرفیتی قابل قبول برای توسعه اکوتوریسم استان باشد، اضافه کرد: در نگاه اول باید نگاه عامه مردم به محیط زیست و نوع برخورد با گونه‌های مختلف جانوری عوض شود.

این مسئول در محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: نگاه اقتصادی و تهاجمی به محیط زیست و حیات وحش باید جای خود را به درک صحیح و آشنایی با اهمیت محیط زیست بدهد.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های متعدد طبیعی و گونه‌های جانوری که در برخی کوه‌های استان مانند نیر، ساورز و سیاه وجود دارد، تصریح کرد: با توجه به اهمیت زیست‌بوم موجود در این کوه‌ها باید شرایط را برای تبدیل این کوه‌های وسیع و مستعد به منطقه حفاظت شده فراهم کنیم.

رئیس یگان حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات اساسی که در استان ما و برخی استان‌های همجوار وجود دارد ناشی از نگاه غلط به محیط زیست و عدم آشنایی با اهمیت آن است.

وی، فرهنگ‌سازی در زمینه برخورد صحیح و معقولانه با محیط زیست را بسیار مهم دانست و افزود: دستگاه‌های فرهنگی به خصوص آموزش و پرورش باید به صورت جدی به این موضوع وارد شوند.

عبدی‌پور گفت: باید نسل‌های آینده با نقش گونه‌های زیست محیطی و پدیده‌های محیط زیست آشنا شوند و اگر چنین شود خیلی از دغدغه‌های سازمان محیط زیست برطرف خواهد شد.

انتهای پیام/۸۲۰۰۸/ز۴۰

منبع : فارس نیوز