رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به لزوم توجه به مدیریت جهادی در عرصه سلامت کشور گفت: نظام سلامت نمی‌تواند جز با مدیریت جهادی اداره شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج،‌ روز گذشته در جمع کارکنان یاسوج با اشاره به نامگذاری سال از سوی رهبر معظم انقلاب و لزوم توجه تلاش گران به این مقوله گفت: عزم ملی و در عرصه سلامت باید مد نظر همه کارکنان قرار گیرد و سعی در ورود جدی به عرصه سلامت با شود.

وی افزود: شعار سال که از سوی رهبر معظم انقلاب انتخاب شده است،‌ در عرصه سلامت و بهداشت کاملا محسوس  و لازم است؛ به گونه ای که نظام سلامت نمی تواند جز با مدیریت جهادی اداره شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به رسالت های بهداشتی و فرهنگی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: مراقبت و تلاش برای سلامت مردم رسالت اصلی ماست و باید برای اجرای فعالیت های بهداشتی، اجرایی و فرهنگی،‌ کارها را به صورت جهادی انجام دهیم.

چمن تصریح کرد: از کارکنان عرصه سلامت می خواهم تا با حفظ فرهنگ ایثار و شهادت و با عزمی راسخ،‌ با تلاش شبانه روزی و روحیه ایثارگرانه برای تحول اساسی در عرصه سلامت تلاش کنند./۲۰۰ب۲/

منبع : خبرگزاری دانشجو