معاون سیاسی و امنیتی استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: روز قدس روزی تحول ساز است که در آن مهلک ترین ضربه به صهیونیسم جهانی زده می شود و بیداری افکاری عمومی و آزادی خواهان جهان در یوم الله قدس رقم می خورد.


معاون سیاسی و امنیتی استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: روز قدس روزی تحول ساز است که در آن مهلک ترین ضربه به صهیونیسم جهانی زده می شود و بیداری افکاری عمومی و آزادی خواهان جهان در یوم الله قدس رقم می خورد.

 دکترفتاح محمدی در جلسه ستاد بزرگداشت روز جهانی قدس با بیان اینکه دریوم الله روز قدس، روزهمگرایی و همراهی همه مسلمانان و آزادیخواهان جهان با مردم دربند فلسطین و انزجار از استکبار جهانی و صهیونیسم بین الملل است، افزود: دفاع از قدس دفاع از ارزش های دینی و از کرامت ملت مظلوم فلسطین و غزه است.

به گفته محمدی، دفاع همه جانبه از مظلومیت مردم در بند فلسطین با محوریت ایران اسلامی و همراهی همه ملل مسلمان و آزادیخواهان جهان در روز قدس حرکتی حماسی برای رسوایی استکبار جهانی، ایادی آن و رژیم غاصب صهیونیسم بین المللی است و روز لبیک به فرمان امام راحل و تجدید پیمان با مقام معظم رهبری است.

محمدی اظهار داشت: به دلیل اهمیت مسئله قدس قبله گاه اول مسلمین جهان و سرزمین  فلسطین اشغالی در چنگال رژیم صهیونیستی، آخرین روز جمعه ماه مبارک رمضان از سوی بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی(ره) به نام روز قدس نام گرفته است و این روز، روزی تحول ساز است.

 وی گفت: علاوه بر نگاه مذهبی به مساله فلسطین و قدس باید نگاه انسانی نیز به این موضوع مهم داشت زیرا کرامت انسان ها در کشور فلسطین و منطقه غزه با بی رحمی هر چه تمام در کنار سکوت معنا دار سازمان های بین المللی وکشورهای غربی و عربی در حال لگدمال شدن است.

وی تاکید کرد: امسال به جهت همسویی رژیم صهیونیستی با گروه تروریستی داعش متجاوزگر به حریم کشورهای مسلمان سوریه وعراق و از سویی حملات اخیر این رژیم جعلی به مردم مظلوم و دربند غزه لازم است راهپیمائی یوم الله قدس باشکوهتر از هر سال برگزارگردد.

وی با بیان اینکه، اگر نگاه انسانی را به آنچه در غزه می‌گذرد و مظلومیت مردم فلسطین را برجسته کنیم وجدان‌های بیدار را در خصوص جنایت‌های که در غزه اتفاق می‌افتد آگاه تر ساخته ایم، افزود: حمایت از مردم فلسطین و غزه یک وظیفه و تکلیف است و ما باید حساسیت موضوع را برای حمایت و حضور باشکوه مردم در این روز جهانی فراهم کنیم.

معاون سیاسی افزود: شرکت در این راهپیمایی یک تکلیف و وظیفه برعهده مسلمانان جهان از جمله ملت ایران است وهر چه حضور امت اسلام و ملت ایران در این راهپیمایی پرشورتر باشد، روحیه مقاومت مردم مظلوم فلسطین وغزه در برابر جنایت های وحشیانه رژیم صهیونیستی نیز قویتر خواهد شد.

دکتر محمدی از همه مردم، اقشار و گروه های مختلف استان خواست تا یک بار دیگر با حضور گسترده خود در راهپیمایی روز قدس و لبیک به فرمان رهبری، حماسه ای دیگر خلق کنند و انزجار خود را به اهداف ظالمانه دشمنان استکباری به جهانیان به اثبات رسانند.

وی از همه رسانه های گروهی مختلف ملی و استانی خواست تا هم برای مشارکت بیشتر مردم در راهپیمائی روز قدس و هم تنویر افکارعمومی جهان از آنچه که این روزها درغزه اتفاق می افتد، بیش از پیش تلاش کنند.

محمدی به برگزاری میزگرد پژوهشی و تحلیلی از فلسفه تجاوزگری رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی به قدس شریف و سرزمین اشغالی فلسطین در صدا و سیما با حضور اساتید برجسته حوزه و دانشگاه تاکید کرد.

معاون سیاسی به تدوین برنامه ای ازساعت آغاز راهپیمائی، مسیرهای راهپیمائی، انتخاب سخنران در همه شهرها بخش ها و دهستان های استان به دستگاه های متولی تاکید کرد و افزود: به دلیل کوتاهی مسیر، راهپیمایی روز جهانی قدس در شهرها راس ساعت ۱۱:۳۰ دقیقه برگزار می‌شود.

ج/۲۳۸


منبع : سایت