جمعی از سپرده‌گذاران مؤسسه مالی و اعتباری کاسپین به علت بلوکه شدن سرمایه آنها در آن مؤسسه، در مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

یاسوج ۲۴: جمعی از ‌گذاران مؤسسه مالی و اعتباری برای چندمین بار در مقابل ساختمان تجمع کردند.

این سپرده‌گذاران که سرمایه‌شان در این مؤسسه بلوکه شده است، با در دست داشتن پلاکاردها و بنرهایی به‌ویژه بنرهایی حاوی جمله مقام معظم رهبری در ماه‌های پایانی دولت یازدهم با عنوان «مردم گله‌مندند»، از مجلس شورای اسلامی خواستند که به آنان در این باره رسیدگی کنند.

سپرده‌گذاران کاسپین با سردادن شعارهای ممتدی نسبت به عملکرد مسئولان دولتی در قبال این مؤسسه و نیز پاسخگو نبودن آنان در قبال سپرده‌گذاران اعتراض خود را بیان کردند.

از جمله شعارهای سپرده‌گذاران مؤسسه مالی و اعتباری کاسپین در تجمع امروز مقابل مجلس شورای اسلامی «خیانت دولتی، آخر بی‌غیرتی»، بود.

بنابر این گزارش مؤسسه مالی و اعتباری کاسپین از ابتدای فعالیت دارای مجوز بانک مرکزی بوده و نام آن به عنوان مؤسسه مجاز در پایگاه اطلاع‌رسانی این بانک موجود بوده است./فارس