- ادارات استان ، استانداری کهگیلویه و بویراحمد
- شنبه 1 مارس 2014 - 02:03
خادمی در جمع شوراهای اسلامی، بارزترین نقطه مشترک ما خدمت به مردم است
استاندارکهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه، جایگاه شوراهای اسلامی هم فکری، همدلی، همراهی، تعامل با شهرداران، مسئولین و مردم است، گفت: بارزترین نقطه مشترک ما در کنار مردم، با مردم و خدمت صادقانه و بی منت به آنها است.
|
استاندارکهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه، جایگاه شوراهای اسلامی هم فکری، همدلی، همراهی، تعامل با شهرداران، مسئولین و مردم است، گفت: بارزترین نقطه مشترک ما در کنار مردم، با مردم و خدمت صادقانه و بی منت به آنها است.
دکتر سید موسی خادمی در جمع اعضای شورای اسلامی یاسوج، افزود: شوراهای اسلامی باید با هم افزایی و تدبیر، فرصت ها را به نقطه قوت تبدیل کنند و در اجرای قانون، وظایف و پیگیری امور تا رسیدن به نتیجه تلاش مستمر داشته و با نگاه عمیق به گره گشایی، رفع مشکلات مردم و چالش ها بپردازند.
وی با بیان اینکه، در شهرها فضای شهری و در روستاها محیط روستا بسیاری از خصوصیات فرهنگی، اجتماعی و تمدن یک جامعه را باز تاب می کند، افزود: هویت بخشی به فضای شهر با دور اندیشی و نگاه عمیق، تلاش مستمر، مسئولیت پذیری و تعهد شوراها امکان پذیر است.
استاندار با بیان اینکه ، کارهای سیاسی و شبه سیاسی در شوراهای اسلامی جایگاهی ندارد، افزود: شوراهای اسلامی باید بازوان پرتوان و اهرم حرکتی شهرداری ها باشند و به گونه ای عمل کنند که هیچگاه مصالح نظام و منافع مردم وجه المصالح جریانات، گروه های خاص، طایفه، قبیله گرایی و افراد خاصی قرار نگیرد.
استاندار تاکید کرد: پیگیری کارها تا رسیدن به هدف نهایی، کسب چند دستاورد با اولویت و سریع در کوتاه مدت، ترسیم دور نما فضای شهر یاسوج برنامه ریزی شود و در تدوین برنامه راهبردی، شهرداری ها از نظرات کارشناسان خبره و ایده های فارغ التحصیلان ارشد حوزه های شهری مورد توجه قرار گیرد.
استاندار، مشکلات مالی، نداشتن امکانات و ابزارهای لازم، کمبود نیروهای متخصص و شرایط سخت در شهرداری ها و کمبودها و نارسائیها در زمینه های مختلف در شهرها را بیشمار دانست و گفت: در چنین شرایطی دیدگاه های مشترک را باید تقویت و تقابل و تضاد را به تعامل تبدیل کرد.
در این نشست که به منظور بررسی مسائل و مشکلات و ارایه برنامه شهرداری یاسوج تشکیل شد، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری به مشکلات تپه مخروبه استانداری، آبشار یاسوج، ترافیک هسته مرکزی شهر، پل سوم رودخانه بشار، پارک غدیر و ولایت، ساخت و سازهای بی رویه و حاشیه نشینی در اطراف شهر یاسوج پرداخت.
مهندس نیک اقبالی تصریح کرد: کارخانجات تولید شن و ماسه در حریم رودخانه بشار تا ۲۵ اسفنده ماه جاری فرصت دارند که طبق مصوبات شورای برنامه ریزی و شورای فنی استان نسبت به جابجایی آنها به مکان دیگری اقدام نمایند.
ج/۲۳۸
منبع : سایت استانداری کهگیلویه و بویراحمد
