- خبرگزاری ها
- شنبه 28 ژوئن 2014 - 01:06
تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی گچساران آغاز شد
مدیر شبکه بهداشت و درمان گچساران از آغاز طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی این شهرستان به مناسبت ماه مبارک رمضان خبر داد.
ستار اسدپور پیش از ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد: از امروز و به مناسبت ماه مبارک رمضان چهار اکیپ چهار نفره متشکل از کارشناسان بهداشتی، بازدید از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی در این شهرستان را آغاز کردهاند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان گچساران با بیان اینکه طرح تشدید نظارت بر سلامت در ماه رمضان با جدیت تمام دنبال خواهد شد، تصریح کرد: با متخلفان امر تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، آشامیدنی بهداشتی و سالم به طور جدی و مطابق با ضوابط قانونی برخورد میشود.
اسدپور یادآور شد: نظارت بر روند تهیه و توزیع مواد غذایی برای حفظ و ارتقای سلامت مردم از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی گفت: بازرسان این اداره با شناسایی صنوف حساس و پرخطر مثل واحدهای توزیع آش و حلیم، قنادی، شیرینیپزی، آبمیوه و بستنی فروشی، کبابی، کلهپزی و اغذیهفروشیها برنامهریزی دقیقی در راستای نظارت بر این صنوف در طول ماه مبارک رمضان دارند.
اسدپور با اشاره به اینکه نظارت و بازدید مستمر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نقش مهمی در ارتقای سطح سلامت جامعه دارد، افزود: این کنترل با حضور کارشناسان بهداشت محیط در ساعات اداری و غیراداری به ویژه در هنگام افطار بهعمل میآید.
وی گفت: در این راستا بهداشت فردی افراد و مواد اولیه مثل روغنهای مصرفی در تهیه زولبیا و بامیه مورد پایش و ارزیابی قرار میگیرد.
اسدپور ابراز کرد: طرح تشدید نظارت بر فعالیت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در گچساران تا پایان این ماه ادامه دارد.
وی با بیان اینکه در این طرح بررسی فاکتورهای محیطی مضر برای سلامت انسان و پیشگیری و رفع اثرهای ناشی از عوامل زیانآور مورد تأکید است، از فروشندگان مواد غذایی خواست تا همکاری لازم را با کارشناسان و بازرسان بهداشت و درمان گچساران داشته باشند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان گچساران با اشاره به لزوم و اهمیت همکاری مردم با مرکز بهداشت در زمینه گزارش تخلفات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی خاطرنشان کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی واحدهای عرضه و توزیع مواد غذایی مراتب را به بازرسان شبکه بهداشت و درمان گچساران اطلاع دهند.
انتهای پیام/۸۲۰۰۱/ر۳۰
منبع : فارس نیوز
