استاد گروه شیمی دانشگاه یاسوج از سوی موسسه تامسون رویترز به عنوان پژوهشگر برتر و پر استناد انتخاب شد.

به گزارش ک و ب، موسسه بینالمللی تامسون رویترز (Thomson Reuters)،‌ استاد تمام دانشگاه یاسوج را به عنوان پژوهشگر برتر و جز, یک درصد دانشمندان برتر جهان معرفی کرد.

این موسسه که در زمینه علوم پایه فعالیت می‌کند مهراورنگ قاعدی را یکی از دانشمندان پر استناد و پژوهشگران برتر جهان دانست و با هدای لوح تقدیری از وی تجلیل کرد.

در متن تقدیرنامه این موسسه آمده است: تقدیم به مهراورنگ قاعدی برای به رسمیت شناختن وی در رتبه بندی در میان یک درصد دانشمند و پژوهشگر پر استناد جهان در حوزه تخصصی خود.

قاعدی پیش از این نیز به عنوان دانشمند پر استناد گروه شیمی و فیزیک از سوی موسسات علمی بینالمللی معرفی شده بود.

این استاد دانشگاه یاسوج در آخرین فهرست منتشر شده از یک درصد دانشمندان جهان در سال گذشته،‌ تنها استادی بود که از دانشگاههای جنوب کشور معرفی شده بود.