نشریه دانشجویی “خانوم خانوما” با محوریت دغدغه‌های دانشجویان دختر و بحران هویت جنسی، در دانشگاه یاسوج منتشر شد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از یاسوج،‌ شماره نخست نشریه ""، دیروز در دانشگاه یاسوج منتشر شد.

در این نشریه که از سوی واحد خواهران دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه تهیه و تنظیم شد، با رویکردی اجتماعی- دینی به بررسی دغدغه‌ها و مشکلات مبتلا به دانشجویان دختر پرداخته شد.

دخترانه‌هایی که ناپدید می‌شوند، با نگاهی به بحران هویت در جنس دختران، دخترها بهترند یا پسرها با رویکرد پاسخگویی دینی به برخی شبهات دخترانی که دچار بحران هویت جنسی شده اند و چهار کلید دخترانه با نگاهی روان شناسانه و دینی برای حل مشکلات هویتی دانشجویان دختر، از جمله مهم ترین مباحث و مطالب منتشر شده در شماره نخست "خانوم خانوما" بود.

دست اندرکاران این نشریه دانشجویی برای شماره بعد وعده دادند که از خواستگاری و مباحث مبتلا به آن برای دختران، خوابگاه‌های دانشجویی، آرایش و روان شناسی پوشش کفش و لباس در دانشجویان دختر می‌نویسند.

این نشریه در قطع آ۴ در چهار صفحه رنگی تهیه و توزیع شد.

 


منبع : خبرگزاری دانشجو