معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر لزوم فراهم کردن زیرساخت‌های اشتغال در استان تاکید کرد و گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای از زیرساخت‌های اشتغال است.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، مجید محنایی ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه مدیران کل فنی و حرفه‌ای ضمن قدردانی از خدمات آقایی در طول دوران خدمت و آرزوی موفقیت برای مدیریت جدید اظهار کرد: همه با هم باید در راستای توسعه و ارتقاء گام برداریم.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه آموزش رکن اساسی است، گفت: انتظار می‌رود آقای راد با عزمی راسخ و جدی در راستای افزایش کمیت و کیفیت برنامه‌های فنی و حرفه‌ای حرکت کند.

محنایی با تاکید بر اینکه کهگیلویه و بویراحمد به دلیل داشتن موقعیت جغرافیایی و توپوگرافی از ویژگی‌های خاصی برخوردار است، بیان کرد: انتظار می‌رود در سطح کشور این استان به صورت ویژه دیده شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: استان به دلیل دارا بودن موقعیت‌های مختلف در حوزه‌ها و بخش‌های گوناگون جهت اشتغال و درآمدزایی نیازمند توجه هرچه بیشتر است.

محنایی با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد همچون دیگر استان‌ها به نسبت جمعیت تعداد زیادی بیکار دارد، گفت: می‌توان با برگزاری کلاس‌های آموزشی موثر و اشتغال‌زا این آمار را به حداقل برسانیم.

این مسئول با تاکید بر اینکه کهگیلویه و بویراحمد نیازمند توجه و حمایت ویژه‌ای است، گفت: اگر بخواهیم اشتغال را فراهم کنیم باید زیرساخت‌های آن آماده باشد.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه از زیرساخت‌های اشتغال آموزش‌های موثر فنی و حرفه‌ای است، گفت: انتظار می‌رود در سالی که به نام «اقتصاد و فرهنگ» نامگذاری شده بتوان با عزمی ملی آموزش‌های خوبی را در استان اجرا تا به مرحله کار و درآمد منجر شوند.

محنایی درپایان با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد در مرحله غلطک اجرا افتاده و هیچ بهانه‌ای برای کار نکردن وجود ندارد، گفت: امیدواریم جایگاه فنی و حرفه‌ای استان ارتقاء یابد و به اهداف مدنظر خود برسد.

انتهای پیام/۸۲۰۱۱/الف

منبع : فارس نیوز