- خبرگزاری ها
- شنبه 31 می 2014 - 09:05
۱۰۹ هکتار از اراضی کشاورزی روستای آبکل آماده کشت آبی شد
گچساران – ایرنا – رییس اداره امور آب گچساران گفت: ۱۰۹هکتار از اراضی کشاورزی روستای آبکل از توابع این شهرستان آماده کشت آبی محصولات کشاورزی شده است.
عارف بهگام روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عملیات اجرایی خط انتقال آب کشاورزی از سد کوثر به این روستا از دو سال پیش به بهره برداری رسیده بود اما به دلیل داشتن برخی نواقصات فنی برای کشاورزان قابل استفاده نبود.
وی اظهار کرد: خط انتقال آب کشاورزی به روستای آبکل به طول دو و نیم کیلومتر تعویض شده است و آماده استفاده بهره برداران است.
رییس اداره امور آب گچساران گفت: این خط انتقال بخشی ازطرح انتقال آب به شش هزار هکتار از زمین های کشاورزی دشت لیشتر در شبکه غربی سه و چهار است که هم اکنون عملیات اجرایی آن در حال اجراست.
بهگام با اشاره به این نکته که درآمد بیشترمردم این مناطق با کشاورزی تامین می شود ابرازامیدواری کرد: تکمبل طرح انتقال آب کشاورزی به زمین های دشت لیشتر بتواند گامی بلند به سوی توسعه و آبادانی این خطه باشد.
۸۱۴۳/۵۶۶
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
