- خبرگزاری ها
- شنبه 31 می 2014 - 09:05
طرح نشاط معنوی در ۱۹ بقعه متبرکه کهگیلویه و بویراحمد اجرا می شود
گچساران – ایرنا – مسوول روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح نشاط معنوی در ۱۹ متبرکه شاخص این استان اجرا می شود.
رامین چرومی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح با هدف پر بار کردن اوقات فراغت تابستان دانش آموزان برای کودکان و نوجوانان هفت تا ۱۸ ساله اجرا خواهد شد.
وی اظهار کرد: بقاع متبرکه بی بی حکیمه خاتون (س) امامزاده جعفر(ع)، امامزاده شاه مختار(ع)، امامزاده سید محمود(ع) از جمله آستانه های مقدس کهگیلویه و بویراحمد است که طرح نشاط معنوی در آنها اجرا می شود.
روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: از متقاضیان خواست تا دهم تیر به چهاراداره اوقاف و امور خیریه شهرستانی و سه نمایندگی این استان برای نام نویسی مراجعه کنند.
چرومی گفت: این طرح با هدف تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و ترویج فرهنگ اسلامی به مدت ۴۵ روز در بقاع متبرکه شاخص کهگیلویه و بویراحمد اجرا خواهد شد.
وی از طراحی کتاب های آموزشی کارگاهی برای هر یک از مقاطع تحصیلی در طرح نشاط معنوی امسال خبر داد.
چرومی برگزاری دوره های آموزشی علمی، دینی، ورزشی، اردوهای تفریحی یک روزه و تجلیل از دانش آموزان برتر هر دوره در پایان آن در تابستان امسال را از مهمترین برنامه های پیش بینی شده در این طرح ذکر کرد.
۸۱۴۳/۵۶۶
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
