یاسوج ۲۴// مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: همایش محیط زیست و نجوم در یاسوج با محتوای توسعه فرهنگ زیست محیطی از بستر آموزش و پرورش و آشنایی دانش آموزان با علم نجوم به صورت ملی و حفظ حقوق دیگران در روابط اجتماعی برگزار شد.

یاسوج ۲۴: مدیرکل استان گفت: این همایش با محتوای توسعه فرهنگ زیست محیطی از بستر و آشنایی با علم به صورت ملی و حفظ حقوق دیگران در روابط اجتماعی برگزار شد.

وی گفت: برگزاری این همایش فرصتی برای استفاده از ظرفیت ویژه آموزش وپرورش به ویژه جمعیت ۱۵۰هزار دانش آموز برای توسعه فرهنگ محیط زیست و ویژگیهای مطلوب است.

هادی زارع پور افزود:رابطه انسان با خدای خود و دیگران، رابطه با طبیعت و توجه به اصول عدالت نظریه به تفاوتهای فرهنگی از موارد مهمی است که باید در تبیین و فرهنگسازی به ان توجه شود.

مدیر آموزش وپرورش بویراحمد ودبیر همایش نیز گفت: این همایش به مدت ۲روز وبا شرکت ۲۰۰نفر از مدیران مدارس و فرهنگیان برگزار می شود.

علی اکبر هاشمی اصل افزود:حضور دانش آموزان در تپه نورالشهدا و رصد ستارگان، بازدید از غار ده شیخ پاتاوه و ارائه مقالات علمی از محتوای این همایش است.

اسدالله هاشمی افزود:کهگیلویه وبویراحمد با برخورداری از ۲۵درصد گیاهان دارویی کشور از ظرفیت ویژه ای برای قرار گرفتن در مسیر توسعه پایدار در این بخش برخوردار است.

شهردار یاسوج هم گفت: فعالیتهای پژوهشی وآموزشی در حیطه شهروند مداری باید از دوره ابتدایی آغاز شود.

جاوید افزود:یاسوج دارای بیشترین سرانه زباله است که باید در این خصوص آگاهی بخشی بیشتری صورت گیرد./خبرگزاری صدا و سیما