یاسوج – ایرنا- مشاور امور ایثارگران وزیرکشور گفت:۶۰۰ میلیارد تومان در بودجه سال جاری برای کمک به رزمندگانی که بیش از یک سال سابقه حضور داوطلبانه در دوران هشت سال دفاع مقدس داشته اند پیش بینی شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامرضا یاوند عباسی چهارشنبه شب در نشست شورای اداری در یاسوج افزود: این میزان اعتبار غیر از اعتباراتی است که از سوی سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران به ۲۸ هزار رزمنده معسری به عنوان مستمری پرداخت می شود.

وی بیان کرد: در دولت یازدهم تدابیر مطلوبی برای حمایت از خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران اندیشیده شده و شخص رییس جمهور نیز اهمیت زیادی برای این قشر قایل است.

یاوند عباسی اظهار کرد: وزیر کشور، هیات دولت و سایر مسوولان نیز هر هفته بازدیدهایی از خانواده های شهدا و سایر ایثارگران دارند به طوری که می توان گفت نهضتی در این دولت برای خدمت به جامعه ایثارگری آغاز شده است.

وی اصلاح مشکلات آیین نامه تعیین مصادیق شهید که در سال های گذشته دغدغه های زیادی را برای مسوولان بنیاد شهید و امور ایثارگران ایجاد کرده بود را از مهمترین اقدامات انجام شده دانست و گفت: با اصلاح این آیین نامه افرادی که در راه امر به معروف و نهی از منکر و یا دفاع از نوامیس مجروح و یا جان خود را از دست می دهند جانباز و یا شهید محسوب می شوند.

وی از تدوین سند راهبردی خدمت رسانی به رزمندگان به عنوان یکی دیگر از اقدامات دولت تدبیر و امید یاد کرد و افزود: این سند از سوی وزارت دفاع و ستاد کل نیروهای مسلح تهیه، کلیات آن در دولت تصویب و برای بررسی به کمیسیون اجتماعی مجلس فرستاده شده است.

یاوند عباسی از عزم دولت برای راه اندازی سازمان رزمندگان خبر داد و گفت: مقدمات صندوق رزمندگان برای تبدیل شدن به سازمان رزمندگان فراهم شده تا در آینده با این عنوان به رزمندگان خدمات رسانی کند.

وی به مکلف شدن تمام استانداران برای انتخاب مشاور امور ایثارگران اشاره کرد و افزود: تمام سازمان ها مکلف هستند فرد یا واحدی را زیر نظر بالاترین مقام اجرایی مسوول رسیدگی به مشکلات جانبازان کنند.

مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران با بیان اینکه مناسب سازی اماکن عمومی برای جانبازان به یک شعار تبدیل شده، اظهار کرد:در دولت یازدهم این عزم وجود دارد که سالانه ۲۰ درصد از ساختمان ها و اماکن دولتی برای استفاده جانبازان و سایر افراد مناسب سازی شوند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز با بیان اینکه خدمات رسانی به جامعه ایثارگری وظیفه ای همگانی است،گفت: برخی مصوبات در حوزه ایثارگران و سایر بخش ها در گذشته بدون در نظر گرفتن منابع انجام شده که مشکلات متعددی را برای این قشر بوجود آورده است.

سید موسی خادمی بحث درمان جانبازان و ایثارگران و ارایه خدمات درمانی به آنان را از مسائل مهم و اساسی دانست که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

۶۷۱/۷۵۳۳

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.ir

منبع : خبرگزاری ایرانا