- ادارات استان ، فرهنگ و ارشاد اسلامی
- پنجشنبه 14 آگوست 2014 - 12:08
۵۰ خادم’طرح تلاوت نور’ کهگیلویه و بویراحمد تجلیل می شوند
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد کهگیلویه و بویراحمد گفت: همایش تکریم ۵۰ نفر از خادمین ‘طرح تلاوت نور’ در این استان برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، حجت الاسلام رضا قاسمی گفت:یکی از موفق ترین و گسترده ترین برنامه های قرآنی که در دهه اخیر و در سطح کشور به اجرا درآمده، طرح “تلاوت نور” یا همان طرح تلاوت قرآن کریم بعد از اقامه نماز در مساجد است.
حجت الاسلام قاسمی افزود:این طرح از ماندگارترین طرح ها و در عین حال با استقبال عموم مردم و حتی سازمان ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی همراه بوده است؛ به طوری که در نمازخانه و مساجد بسیاری از ادارات، مدارس، دانشگاه ها و حتی زندان ها شاهد اجرای آن هستیم.
وی بیان داشت: آغاز این طرح عظیم و پرخیر و برکت از مساجد بوده که همواره جایگاه و خاستگاه اصلی برنامه های قرآنی از صدر اسلام تاکنون بوده است.
این مسئول فرهنگی و هنری کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در این راستا ستاد عالی کانون های فرهنگی مساجد با هدف بسط و توسعه انس مردم با تلاوت قرآن و بهره مندی از مفاهیم والای کلام الهی، طرح تفسیر روزانه را دستور کار قرار داد و تدوین مجموعه کتب تفسیر همراه برای ائمه محترم جماعات، ادامه راه را ر ارائه هرچه بهتر نکات تفسیری و کاربردی آیات الهی هموار ساخت.
وی به اهداف این طرح بزرگ قرآنی اشاره و افزود: تببین کیفیت توسعه مشارکت های مردمی در برنامه های قرآنی مساجد، بررسی و بیان راه های توسعه کمی و کیفی طرح تلاوت نور با استفاده از امکانات بومی و محلی و تبیین شاخص های “مسجد طراز اسلامی از منظر قرآن و روایات” از اهداف این طرح است.
قاسمی به مخاطبین این طرح اشاره و افزود: قاریان، مفسران(ائمه جماعات)، اساتید جلسات، مدیران خانه های نور و مدیران کانون های تخصصی قرآن مخاطبین این طرح هستند.
وی در ادامه از برگزاری همایش تکریم خادمین طرح “تلاوت نور” در این استان خبر داد و گفت:۵۰ خادم این طرح در استان با برگزاری دو همایش جداگانه در نیمه دوم شهریورماه امسال تجلیل می شوند./و
منبع : سایت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد
