معاون برنامه‌ریزی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سال گذشته، تنها ۳۳ درصد اعتبارات مصوب خوداشتغالی کمیته امداد جذب شده که باید تلاش کنیم در فرصت باقی مانده این رقم را به ۵۰ درصد برسانیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، پیش از ظهر امروز نشست شورای بانک‌های با حضور معاون اشتغال کمیته امداد کشور و به ریاست سید موسی خادمی برگزار شد.

علی‌حسن نوروزی، در این نشست که با محوریت کمیته امداد برگزار شد با اشاره به عملکرد اشتغال‌زایی این نهاد در چند سال گذشته اظهار کرد: متاسفانه در این مدت نتوانستیم حتی اعتبارات مصوب حوزه خوداشتغالی را جذب کنیم.

معاون برنامه‌ریزی استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: هر ساله اعتباراتی در بودجه به منظور رونق خوداشتغالی در کشور اختصاص داده می‌شود که امسال نیز ۲ هزار میلیارد تومان به کمیته امداد و یک میلیارد تومان به بهزیستی کشور اختصاص داده شد تا در این سرفصل به اشتغال و کاهش بیکاری کمک کند.

نوروزی سهم اداره ‌کل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد را در سال ۹۳، ۳۸ میلیارد و ۵۸۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: امید است در سال جاری کمیته امداد بتواند با همکاری همه عوامل به ویژه بانک‌های عامل، این مبلغ را جذب کند.

به گزارش فارس، غلامرضا متقی نیز در این نشست گفت: استاندار کهگیلویه و بویراحمد توجه ویژه‌ای به بحث اشتغال و موضوع خوداشتغالی در کمیته امداد دارد که جای قدردانی دارد.

مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد افزود: در سال ۹۲ از سرجمع ۲۱ میلیارد تومان اعتبار مصوبی که داشتیم، حدود ۷ میلیارد تومان جذب کردیم که قابل قبول نیست.

وی تصریح کرد: اشتغال‌زایی و توانمندسازی خانواده‌ها اولویت نخست و سیاست اصلی کمیته امداد است که باید همه عوامل، دست‌اندرکاران و بانک‌ها به این امر خطیر توجه کافی داشته باشند.

متقی، علت عدوم جذب اعتبارات این حوزه را عدم تطابق منابع و مصارف بانک‌ها دانست و اظهار امیدواری کرد که سال جاری همه ۳۸ میلیارد تومان اعتبار مصوب جذب شود.

انتهای پیام/۸۲۰۰۵/ح۲۰

منبع : فارس نیوز