- خبرگزاری ها
- دوشنبه 10 فوریه 2014 - 01:02
۳۰ پارک محله ای در باشت و گچساران ساخنه می شود
یاسوج – ایرنا- نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی گفت: امسال بیش از ۳۰ پارک محله ای و زمین ورزشی در این شهرستان ها ساخته خوهد شد.
غلامرضا تاجگردون روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اعتبار این طرح ها از محل اعتبارات متمرکز و کمک های مناطق نفت خیز جنوب تامین و ابلاغ شده است.
وی بیان کرد:این طرح های خدماتی ورزشی در محله های کمتر توسعه یافته شهرهای گچساران و باشت برای رفاه حال مردم ساخته خواهد شد.
تاجگردون عنوان کرد: با همکاری فرمانداری، شورای شهر و روستا،نوسازی مدارس و اداره ورزش و جوانان در حال شناسایی محل های ساخت این پروژه ها هستیم.
وی اظهار کرد: شهرستان گچساران با ۱۲۰ هزار نفر جمعیت از سرانه فضای سبز یایینی دارد.
نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: بعد از شناسایی محل های اجرای این پروژه ها میزان اعتبار دقیق آن اعلام می شود.
۷۵۲۹/۶۷۱
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
