معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۳۰ نفر از فعالان قرآنی استان به منظور دیدار با مقام معظم رهبری عازم تهران می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، سید رضا منصوری صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه‌های اداره اوقاف و امور خیریه و حمایت از فعالان قرانی در سطح اظهار کرد: برنامه‌های این اداره در زمینه‌های مختلف و در ایام سال برنامه‌ریزی و اجرایی می‌شود.

وی افزود: عصر امروز ۳۰ نفر از فعالان قرآنی استان به منظور دیدار با مقام معظم رهبری عازم تهران می‌شوند و فردا در محضر رهبر انقلاب حضور به هم می‌رسانند.

معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه با اشاره به اینکه این گروه ۳۰ نفره استان متشکل از ۲۲ خانم و شش آقا هستند، گفت: امروز ساعت ۱۶ عصر فعالان قرآنی واقع در اداره اوقاف تجمع می‌کنند.

منصوری یادآور شد: اگر می‌خواهیم فرهنگ قرآنی در جامعه محقق شود باید ابتدا نیازهای جامعه از قرآن استخراج شود و در اختیار عموم مردم قرار گیرد.

وی با اشاره به ضرورت استفاده از همه ظرفیت‌های جامعه برای تبلیغ و ترویج فرهنگ قرآن کریم افزود: ما ظرفیت‌های متعددی داریم که باید از این ظرفیت‌ها به درستی استفاده کنیم.

منصوری با اشاره به اجرای مطلوب و صحیح طرح تربیت حافظان قرآن کریم در کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: ثبت‌نام از متقاضیان این طرح از طریق سامانه طرح تربیت حافظان سازمان اوقاف صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه فعالان قرآنی کهگیلویه و بویراحمد هر ساله رتبه‌های قابل قبولی را در سطح منطقه و کشور کسب می‌کنند، ابراز کرد: اداره اوقاف و امور خیریه به منظور تشویق فعالان هرساله برنامه دیدار با رهبر انقلاب را در دستور کار دارد.

معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اجرای طرح «دیدار یار» در این استان بیان کرد: ۴۰ فعال قرآنی کهگیلویه و بویراحمد فردا به دیدار مقام معظم رهبری می‌روند.

انتهای پیام/۸۲۰۱۱/س۳۰

منبع : فارس نیوز