سه ساله‌های دهدشتی در سالروز شهادت حضرت رقیه(س) سه ساله امام حسین(ع) به سوگ نشستند.

به گزارش خبرگزاری فارس از کهگیلویه، عصر امروز همزمان با پنجم صفر سالروز شهادت حضرت رقیه (س) دختر سه ساله اباعبدالله‌الحسین(ع)، همایش سه ساله‌های حسینی با همکاری اداره تبلیغات اسلامی در زینبیه (س) دهدشت برگزار شد.

در این مراسم دختران سه ساله با پوشش یکنواخت سبز رنگ، همراه با مادران خود حضور داشتند.

دختران خردسال سه ساله به یاد مظلومیت دختر سه ساله امام حسین(ع) به سوگ نشستند.

مادران شرکت‌کننده در مراسم همنوا با رباب در سوگ دردانه اباعبدالله‌الحسین اشک ماتم ریختند.

این مراسم با هدف ترویج فرهنگ عاشورا و زنده نگه داشتن مصائب خاندان اهل بیت و بزرگداشت شهادت دختر سه ساله امام حسین(ع) برگزار شد.

حجت‌الاسلام آذری در این مراسم با تسلیت شهادت حضرت رقیه(س) به تبیین عظمت امام حسین و خاندان عصمت و طهارت پرداخت.

کارشناس مذهبی، حضرت رقیه را جلوه‌ دیگری از شکوه و عظمت عاشورا دانست و افزود: حضور این کودک خردسال در متن نهضت حسینی حامل پیامی شگرف و شگفت بوده است.

  حجت‌الاسلام آذری با تشریح شیوه‌های تربیتی فرزند، تصریح کرد: والدین باید شیوه تربیتی خود را با خلق و خوی کودک تطبیق دهند تا در کنار آن بتوانند استعدادها و تمایلات فرزند را به خوبی شناسایی کنند.

وی احترام به شخصیت کودک و پرهیز از تحقیر را از شیوه‌های صحیح تربیت کودک برشمرد و افزود: گیر دادن زیاد به بچه لجاجت را بیشتر می‌کند.

انتهای پیام/۸۲۰۱۶/ش۳۰

منبع : خبرگزاری فارس