گچساران – ایرنا – رییس اداره پست گچساران و باشت گفت: دو هزار و ۲۰۰ کدپستی در واحدهای مسکونی و تجاری مرکز شهرستان باشت تهیه، ساماندهی و نصب شد.

رضا رضایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: چهار هزار و ۲۰۰ باب واحد مسکونی و تجاری در مرکز شهرستان باشت وجود دارد.

وی بیان کرد: از این تعداد کدپستی سه هزار و ۸۳۲ واحد مسکونی و تجاری باشت که از سوی شهرداری به اداره پست گچساران و باشت تحویل شد که با برنامه ریزی های لارم نصب خواهند شد.

رضایی با اشاره به اینکه کار نصب کد شناسایی بخش عمده ای از واحدهای مسکونی و تجاری مرکز شهرستان باشت انجام شده، اظهار کرد: در صورت همکاری شهرداری باشت تا پایان سال واحدهای مسکونی این شهرستان پلاک کوبی می شوند.

وی با اشاره به اینکه ارزش کدپستی ۱۰ رقمی منازل همانند کد ملی افراد است، عنوان کرد: ارسال آسان مرسولات پستی به درب منازل و شناسایی دقیق آدرس ها از مزایای طرح تعیین کدپستی برای مردم مرکز شهرستان باشت است.

۷۴۶۱/۶۷۱

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.ir

منبع : خبرگزاری ایرانا