گچساران – ایرنا – مدیر عامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران گفت: ۲۱ کارخانه مناطق نفت خیز این شهرستان پس از پیروزی انقلاب اسلامی به دست متخصصان ایرانی احداث شده است.

محمد باورساد جمعه شب در گفت وگوبا شبکه استانی یاسوج افزود: تمام مراحل احداث این کارخانه ها از طراحی، ساخت تا نصب تجهیزات با تلاش شبانه روزی متخصصان بومی داخل کشور انجام شده است.

وی بیان کرد: در دوران حاکمیت نظام جمهوری اسلامی ایران ۳۳ کارخانه مناطق نفت خیز در گچساران احداث شده است.

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران ابراز کرد: قبل از انقلاب اسلامی ۱۱ کارخانه در تاسیسات نفتی گچساران فعال بود که تمام این واحدها از سوی شرکت های خارجی احداث، نگهداری و تعمیر انجام می گرفت.

باورساد با اشاره به این که نیروهای ایرانی بدون مجوز شرکت های خارجی فعالیت در هیچ کدام از تاسیسات این کارخانه ها را نداشتند گفت: در حال حاضر تمام مراحل تعمیر، ایمن سازی و ۷۰ در صد از قطعات مورد نیاز تاسیسات نفتی از سوی نیروی های بومی انجام می شود.

وی بیان کرد:خودکفایی در حفاری چاه های نفت در بخش های خشکی و دریا هدیه نظام جمهوری اسلامی ایران به مناطق نفتخیز است.

وی از حفاری ۵۵۰ حلقه چاه نفت در این شهرستان به دست نیروی های داخلی پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران خبر داد و افزود: این در حالی است که تمام مراحل حفاری ۲۰۰ حلقه چاه در زمان پهلوی از سوی شرکت های انگلیسی و آمریکایی انجام می گرفت.

مدیر عامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران گفت:پیروزی انقلاب اسلامی مردم ایران در بهمن سال ۵۷ بهره برداری از نفت را از انحصار استعمار خارج کرد.

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران گفت: ۲۰۰ میلیارد تومان برای دوبانده کردن جاده های این شهرستان به بنادر جنوب کشور اختصاص یافت.

باورساد افزود: این بودجه از محل اعتبارات ملی نفت برای تعریض و دوبانده کردن جاده های گچساران به استان های بوشهر، خوزستان و هرمزگان در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اهمیت جاده های گچساران به بنادر جنوبی کشور به دلیل استراتژیک بودن این جاده ها ابراز امیدواری کرد: با جذب این اعتبار دوبانده کردن جاده های استان های جنوبی کشور بتوان شاهد کاهش تصادفات راننگی در این جاده ها بود.

مدیر عامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران با بیان این نکته که استان کهگیلویه وبویراحمد فاقد یک فرودگاه بر نشستن هواپیماهای پهن پیکر یا پرواز در شب است از اجرای طرح توسعه فرودگاه نفت شهر دوگنبدان در آبنده نزدیک خبر داد.

باورساد بیان کرد: توسعه طرح فرودگاه نفت شهر دوگنبدان نیازمند ۴۸ میلیارد ریال اعتبار است که با توجه به سیاست دولت تدبیر و امید به توسعه و آبادانی مناطق نفت خیز امید می رود با تخصیص اعتبار به این طرح زمینه اجرای هر چه سریعتر این طرح فراهم شود.

۸۱۳۴/۶۷۱

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.net

منبع : خبرگزاری ایرانا