یاسوج – ایرنا – رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد از کشف و ضبط ۱۹ کیلوگرم تریاک از یک زن و شوهر قاچاقچی در یاسوج و دستگیری هر دوی آنها خبر داد.

سرهنگ سعید بالش زر روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر هنگام اجرای تور ایست و بازرسی در جاده ارتباطی یاسوج – اصفهان به یک دستگاه خودروی سواری رانا به سرنشینی یک زن و مرد جوان مظنون شده و برای بررسی بیشتر دستور توقف آن را صادر کردند.

وی بیان کرد: در بازرسی ماموران از این خودرو ۱۹ کیلوگرم تریاک جاسازی شده کشف و ضبط شد.

بالش زر اظهار کرد: راننده و سرنشین این خودرو که زن و شوهر بودند دستگیر و به همراه ماده مخدر کشف شده تحویل مقام های قضایی کهگیلویه و بویراحمد شدند.

وی با اشاره به اینکه اجرای طرح های ایست و بازرسی جزو اولویت های کاری پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد است، عنوان کرد: از مردم این استان درخواست می شود هرگونه موارد مشکوک را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ اطلاع دهند تا اقدامات لازم در اسرع وقت انجام شود.

۷۵۳۵/۶۷۱

انتهای پیام /*

Contact the editor: <a href="mailto:' newsroom@.ir

منبع : خبرگزاری ایرانا