گچساران – ایرنا- فرماندار باشت گفت: همزمان با سی و پنجمین سالگرد بهار آزادی بیش از ۱۵۰ برنامه متنوع در مناطق شهری، روستایی و عشایری این شهرستان اجرا خواهد شد.

سید موسی حسینی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: به صدا در آمدن زنگ انقلاب در مدارس روستایی و شهری، رژه موتوری، دیدار با خانواده شهیدان، گلباران قبور شهدا، برگزاری کارگاه آموزشی مداحان و تجلیل از هیات های مذهبی، اجرای برنامه پیاده روی در روستاها و برگزاری جشن های عمومی شهر از عمده ترین این برنامه هاست.

وی اظهار کرد: برگزاری یادواره شهدا، تجلیل از نخبگان ورزشی و علمی، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی شهر و روستا و اعزام اکیپ های پزشکی به مناطق محروم برای ویزیت رایگان بیماران از دیگر برنامه های دهه فجر در مناطق شهری، روستایی و عشایری شهرستان است.

فرماندار باشت دهه فجر را فرصت مناسبی برای تجلیل از فجر آفرینان در پیروزی انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس اعلام کرد.

حسینی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام خمینی (ره) در ایام الله دهه فجر سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بیان داشت: مسوولان دستگاه های اجرایی باید توجه ویژه ای به برگزاری باشکوه تر آینن های دهه فجر داشته باشند.

وی ادامه داد: برای تبیین اندیشه های امام (ره) به عنوان عامل اتحاد در پیروزی انقلاب اسلامی باید سعی شود برنامه های امسال بیش از گذشته با محورهای راهبردی و محتوایی و ترویج و تعمیق بصیرت دینی اجرا شود.

۷۴۶۱/۵۶۶

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.net

منبع : خبرگزاری ایرانا