یاسوج – ایرنا – مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت:۱۵۰ناشر از سراسر کشور در سیزدهمین نمایشگاه بزرگ کتاب این استان آثار خود را به نمایش خواهند گذاشت.

به گزارش خبرنگار ایرنا، امین کمالوندی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود:آثار ارایه شده از سوی این ناشران در بخش های گوناگون شامل علمی و آموزشی، کودک و نوجوان، دینی و مذهبی، دفاع مقدس، زبان انگلیسی، کشاورزی و سایر رشته ها به علاقمندان عرضه می شود.

وی از نمایشگاه بزرگ کتاب کهگیلویه و بویراحمد به عنوان یکی از رویدادهای مهم فرهنگی یاد کرد و گفت:این نمایشگاه از ۱۴ تا ۲۰ دی ۹۲ با ۱۴۹ غرفه در مصلی امام خمینی (ره) دایر خواهد شد.

کمالوندی اظهار کرد: آثار ارائه شده در نمایشگاه بزرگ کتاب کهگیلویه و بویراحمد با تخفیف ۴۰درصد به خریداران عرضه می شود که ۲۰ درصد این تخفیف از سوی ناشران و ۲۰درصد نیز از طریق باجه های الکترونیکی بانکی مستقر در این نمایشگاه داده خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه برای نخستین بار سه ناشر از کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نمایشگاه انتشارات خود را عرضه می کنند، گفت: با توجه به شعار حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی در غرفه ای کتاب هایی مرتبط با این عنوان به فروش می رسد.

کمالوندی ابراز داشت: به موسسات، اداره ها و دانشگاه های استان بین ۳۰ تا ۵۰ میلیون ریال بن خرید کتاب داده می شود و دانشجویان با ارایه کارت شناسایی می توانند یک بن خرید دریافت کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد افزود: کارگاه نقاشی بکشید جایزه بگیرید ویژه کودکان و نوجوانان نیز با همکاری اداره کل پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در این نمایشگاه برگزار می شود که جوایزی نیز به نفرات برتر اهدا خواهد شد.

کمالوندی گفت: تمامی امکانات و هماهنگی های لازم برای برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بزرگ کتاب کهگیلویه و بویراحمد با اداره های مربوطه انجام شده و در این باره مشکلی وجود ندارد.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه سرانه کتاب در این استان پایین است از رسانه های ارتباط جمعی انتطار می رود برای افزایش این سرانه و گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی تبلیغ و اطلاع رسانی لازم را داشته باشند.

وی هدف از برپایی سیزدهمین نمایشگاه بزرگ کتاب کهگیلویه و بویراحمد را آشنایی قشرهای مختلف مردم با کتاب های گوناگون و تسهیل در خرید کتاب های مورد نیاز آنان اعلام کرد.

کمالوندی اظهار کرد: این نمایشگاه صبح ها از ساعت ۹ تا ۱۲ و عصرها از ساعت۱۶تا ۲۰ به روی علاقه مندان باز است.

۶۷۱/۷۵۳۳

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.net

منبع : خبرگزاری ایرانا