- خبرگزاری ها
- شنبه 14 ژوئن 2014 - 08:06
۱۳۶ بازنشسته شرکت نفت گچساران در سال ۹۲ تجلیل شدند
با حضور مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران از ۱۳۶ بازنشسته این شرکت در سال ۹۲ تجلیل شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران، عصر امروز و طی مراسمی با عنوان تجلیل از طلایه داران نفت از بازنشستگان شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران در سال ۹۲ تجلیل شد.
در این مراسم که با حضور محمد باورساد مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران برگزار شد، ۱۳۶ بازنشسته این شرکت تجلیل شدند و هدایای نیز به رسم یابود به آنها اهدا شد.
بهمن سمغانی، رئیس روابط عمومی شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران در حاشیه این مراسم در گفتوگو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد: همه ساله مراسم باشکوهی در راستای تجلیل از خدمات و تلاش های کارکنان بازنشسته شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران برگزار میشود که این مراسم امسال نیز برای بازنشستگان این شرکت در سال ۹۲ برگزار شده است.
وی افزود: در میان بازنشستگان از خانواده شهید اسماعیل اللهبخش زاده با ۳۷ سال و ۵ ماه خدمت در شرکت نفت نیز تجلیل شد.
سمغانی بیان کرد: در این مراسم از دو خانم کارمند بازنشسته شرکت نفت به نامهای شهلا کمایی با ۳۵ سال و چهار ماه خدمت و حکیمه شریف با ۳۶ ماه و یک ماه سابقه نیز تجلیل شد.
این مسئول در شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران ادامه داد: بیشترین سابقه کار نیز در سال ۹۲ به آقای محمد فرسایی با ۴۲ سال سابقه خدمت بود که از وی نیز در این مراسم تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/۸۲۰۱۹
منبع : فارس نیوز
