- خبرگزاری ها
- دوشنبه 3 مارس 2014 - 09:03
۱۳میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال از اعتبارات نوسازی مدارس گچساران جذب شد
گچساران- ایرنا – فرماندار گچساران گفت: ۱۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال از اعتبارات نوسازی و مقاوم سازی مدارس این شهرستان در سالجاری جذب شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالرحیم رحیمی شامگاه یکشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان گچساران افزود: بیش از ۵۳ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات تملک و دارایی استان کهگیلویه و بویراحمد و فروش دو درصد نفت و گاز امسال برای احداث، نوسازی و خرید تجهیزات مورد نیاز مدارس این شهرستان اختصاص یافت.
وی بیان کرد: از این میزان اعتبارات اختصاص یافته ۱۶ درصد از اعتبارات استانی و ۳۹ درصدفروش دو درصد نفت و گاز جذب شد.
رحیمی تصریح کرد: میزان اعتبارات فروش دودرصد نفت و گاز به بخش نوسازی و مقاوم سازی مدارس شهرستان گچساران امسال ۴۶ میلیارد ریال بوده است.
فرماندار گچساران گفت: ۱۲ طرح نیمه تمام شامل واحدهای آموزشی، سالن های چندمنظوره ورزشی دانش آموزی و استخرهای شنا در این شهرستان در دست اجراست.
وی اظهار داشت: ۲۰ درصد از این میزان اعتبار برای تجهیز طرح های آماده بهره برداری به سیستم های سرمایشی، گرمایشی، صندلی، میز، سیستم های کامپیوتری و تجهیز مدارس نوسازی به سیستم هوشمند تخصیص یافته است.
فرماندار گچساران گفت: با تکمیل این پروژه ها نیمه تمام بخش عمده ای از مشکل کمبود فضاهای آموزشی این شهرستان برطرف خواهد شد.
رحیمی گفت: تجهیزات گرمایشی و سرمایشی، شبکه های برق، آب و سرویس های بهداشتی برخی از مدارس این شهرستان نیازمند تامین اعتبار، مرمت و تجهیز است.
وی افزود: شورای آموزش و پرورش می تواند بسیاری از اهداف فرهنگی و اجتماعی را محقق و مشکلات بخش آموزش و نیز تربیت جوانان را با همفکری برطرف کند.
فرماندار گچساران گفت: آموزش و پرورش باید با همفکری و تعامل اعضای شورا نسبت به تدوین سند و برنامه راهبری خود اقدام نماید تا اهداف قابل دستیابی در سال تحصیلی آینده در آن ترسیم و پیشرفت کارها در آن معلوم شود.
وی تصریح کرد: ارتقای سطح کیفی آموزش مهمترین راهبرد شورای آموزش و پرورش این شهرستان در سال تحصیلی ۹۲ -۹۳ باشد.
۷۴۶۱/۶۷۱
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
