مدیرکل فرهنگ و ارشاد کهگیلویه و بویراحمد گفت: یاسوج در شهریورماه ۹۳ میزبان سومین جشنواره آئین‌های نمایشی و پرده‌خوانی در فرهنگ رضوی است.

امین کمالوندی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج اظهار داشت: به مناسبت میلاد حضرت علی‌بن موسی‌الرضا (ع) و حضرت معصومه (س) همزمان با دهه کرامت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد سومین جشنواره آئین‌های نمایشی و پرده‌خوانی در فرهنگ رضوی را برگزار می‌کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: سومین جشنواره سراسری آئین‌های نمایشی و پرده‌خوانی در فرهنگ رضوی از برنامه‌های دوازدهمین جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) بوده که استان در شهریورماه سال ۹۳ در یاسوج میزبان برگزیدگان این جشنواره است.

کمالوندی، شناخت فرهنگ رضوی در آئین‌ها، آداب و رسوم، فرهنگ عامه، زندگی و آثار اصحاب امام رضا (ع)، شناخت اندیشه‌ها و زندگانی امام رضا (ع) و مضامین عالی فرهنگ رضوی و تاثیر اندیشه و آثار امام رضا(ع) در زندگی فردی و اجتماعی را از موضوعات این جشنواره عنوان کرد.

این مسئول فرهنگی و هنری کهگیلویه و بویراحمد شناساندن کرامات و تاثیرات رفتاری امام رضا (ع) در زندگی انسان، تبیین ابعاد علمی و اجتماعی شخصیت و سیره امام رضا(ع)، توجه به ظرفیت فرهنگ‌ها و اعتقادات بومی و محلی با محوریت فرهنگ رضوی، پرداختن به مفاهیم عالیه موضوعات نو و خلاق در فرهنگ رضوی و پرداختن به مفاهیم عالیه احادیث و روایات رضوی را از دیگر موضوعات این جشنواره ملی بیان کرد.

کمالوندی به دیگر اهداف جشنواره اشاره کرد و گفت: اشاعه و ترویج فرهنگ رضوی، گسترش فعالیت‌های هنری به خصوص آئین‌های نمایشی و مذهبی با سیره ائمه معصومین به ویژه امام رضا (ع)، گرامی‌داشت تولید کنندگان و پدید آورندگان آثار برتر در زمینه سیره شخصیت و معارف امام رضا (ع) و کمک به انتشار گسترده این آثار و توجه ویژه هنرمندان به آداب و آئین‌های نمایشی از اهداف این جشنواره است.

وی به شرایط و مقررات شرکت در جشنواره اشاره کرد و بیان داشت: جشنواره در بخش صحنه‌ای و میدانی برگزار می‌شود و متقاضیان باید لوح فشرده اجرای نمایش را به همراه ۳ نسخه تایپ شده از متن یا طرح در محیط world به همراه فرم تکمیل شده تقاضای حضور را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: به آئین‌های نمایشی راه یافته به جشنواره تا سقف ۶۰ میلیون ریال بر اساس تصویب کمیته تخصصی به نسبت کیفیت اثر در اجرا و بعد مسافت کمک هزینه پرداخت می‌شود.

کمالوندی، اجرای عمومی آثار منتخب استان‌ها قبل از برگزاری جشنواره را ضروری دانست و اذعان داشت: آثار ارسالی نباید در جشنواره‌های ملی رضوی و دیگر جشنواره‌های سراسری دینی شرکت کنند.

وی یادآور شد: از آثار برتر جشنواره جهت اجرای عمومی در سطح کشور بعد از برگزاری جشنواره توسط اداره کل هنرهای نمایشی و ادارات کل استان‌ها حمایت می‌شود.

دبیر جشنواره ملی آیین‌های نمایشی و پرده‌خوانی در فرهنگ رضوی گفت: در بخش پرده‌خوانی ستاد جشنواره به هر کدام از پرده‌خوانان که به جشنواره راه پیدا می‌کنند تا سقف ۲۰ میلیون ریال بر اساس کیفیت اجرا و بعد مسافت کمک هزینه پرداخت می‌کند.

کمالوندی با بیان اینکه دبیرخانه جشنواره به صورت روزانه در طول ایام برگزاری جشنواره کارگاه‌های آموزشی برگزار می‌کند، خاطرنشان کرد: فرم شرکت در جشنواره و اطلاعات تکمیلی از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی جشنواره و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویر احمد نیز قابل دریافت است.

وی، آخرین مهلت ارسال لوح فشرده آثار همراه متن یا طرح آئین‌ها را تا ۲۰ تیرماه ۹۳ عنوان کرد و متذکر شد: پس از اعلام وصول آثار ارسالی یک ماه بعد یعنی در ۲۰ مردادماه بازبینی و در نهایت آثار برگزیده ۱۰ شهریور ماه ۹۳ به نمایش گذاشته می‌شوند.

انتهای پیام/۸۲۰۱۱/ذ۴۰

منبع : خبرگزاری فارس