- آثار هنرمندان ، اخبار ، اخبار سایت ، حوزه هنری ، فرهنگ،هنر و ادبیات ، هنرهای تجسمی
- دوشنبه 30 نوامبر 2015 - 06:11
گشایش نمایشگاه خوشنویسی «سوگ عشق خوبان» در یاسوج
روز گذشته، هشتم آذرماه نمایشگاه خوشنویسی سوگ عشق خوبان با موضوع اربعین حسینی در نگارخانه باران اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یاسوج گشایش یافت.
نمایشگاه خوشنویسی سوگ عشق خوبان با موضوع اربعین حسینی در نگارخانه باران اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یاسوج گشایش یافت.
به گزارش مردم استان،در این نمایشگاه که به همت حوزه هنری و مشارکت انجمن خوشنویسان استان برپاشده، ۳۰ اثر خوشنویسی با موضوع اربعین حسینی بر روی دیوار رفته است.
در این نمایشگاه آثاری از سید امرالله حسینی، هنرمند فقید و استاد برجسته خوشنویسی این استان به همراه پنج خوشنویس دیگر استان بر روی دیوار رفته، ضمن اینکه این نمایشگاه به مدت هفت روز دایر است.
علی هوشمند، از برگزاری نمایشگاه خوشنویسی «سوگ عشق خوبان» در یاسوج خبر داد و اظهار کرد: این نمایشگاه به همت حوزه هنری و مشارکت انجمن خوشنویسان استان برپا شده و در آن ۳۰ اثر خوشنویسی با موضوع اربعین حسینی به نمایش درآمده است.
رئیس حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در این نمایشگاه آثار خوشنویسی سید امرالله حسینی هنرمند فقید و استاد برجسته خوشنویسی به همراه آثار پنج خوشنویس دیگر استان به مدت یک هفته در نگارخانه باران اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در معرض دید عموم قرار گرفته است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تدوین و گردآوری ۱۷ کتاب در بخشهای مختلف این حوزه اشاره کرد و گفت: این کتابها در بخشهای ادبیات پایداری، شعر، داستان، دانشنامه فرهنگ و هنر گردآوری و آماده چاپ است.
این مسئول با اشاره به اینکه در بخش ادبیات پایداری ۶ کتاب خاطرات رزمندگان و فرماندهان دفاع مقدس گردآوری که به زودی به چاپ میرسند، افزود: کتب زندگی سردار شهید یزدانپناه با مشارکت کنگره سرداران شهید استان در دست چاپ است.
هوشمند اضافه کرد: دو کتاب مجموعه شعر شعرای فارسی استان تدوین و در دست بررسی است، ضمن اینکه کتاب اشعار لری ” هنوز اول راهم” حمید حسینیان به چاپ رسیده است.
رئیس حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در بخش دانشنامه فرهنگ و هنر هفت کتاب گردآوری و تدوین شده، گفت: این کتابها در قالب افسانه و قصه، باورهای عامیانه، چیستان، ضربالمثلها، گویش لری مردم کهگیلویه و بویراحمد و زیورآلات و آویزههای استان است.
وی بیان کرد: طی ۶ ماه اول امسال ۶ کتاب اقتصاد و هنر در این حوزه به چاپ رسید، ضمن اینکه فیلم مستند” شیون حسین” که به شیوه و آیینهای عزاداری زنان استان در ماه محرم پرداخته در دست تهیه است.

