- خبرگزاری ها
- پنجشنبه 10 آوریل 2014 - 09:04
کهگیلویه وبویراحمد در ثبت نام یارانه از متوسط کشوری وضعیت بهتری دارد
دهدشت- ایرنا- معاون برنامه ریزی استاندار کهگیلویه وبویراحمد با تبیین برخی جزئیات فاز دوم طرح هدفمندی یارانه ها گفت: این استان در امر ثبت نام یارانه ها نسبت به متوسط کشوری وضعیت بهتری دارد.
علی حسن نوروزی چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به روند خوب ثبت نام یارانه ها در سطح استان افزود: جامعه هدف این استان در روز اول ۱۷ هزارو ۳۰۰ خانوار است.
وی با بیان برنامه ریزی های انجام شده در سرعت بخشی به اینترنت برای ثبت نام اظهارکرد: شهروندان هیچ گونه نگرانی در رابطه با ثبت نام نداشته باشند.
نوروزی جامعه هدف در روز دوم ثبت نام یارانه ها را ۳۳ هزار نفر اعلام کرد وگفت: در دیگر روزها متوسط روزانه ۱۷ هزار نفر است.
وی عنوان کرد: ۵۵ دفتر ارتباطی روستایی از متقاضیان دریافت مرحله دوم یارانه های نقدی در مناطق روستایی و عشایری این استان را انجام می دهند.
۷۵۳۱/۶۷۱
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
