رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران بهمئی از کمبود فضای مناسب برای اجرای برنامه‌های فرهنگی در این شهرستان خبر داد.

حجت‌الله فروزی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بهمئی اظهار کرد: به منظور کمک به رشد و توسعه استعدادهای فرزندان شاهد و ایثارگر بهمئی در فصل تابستان برنامه‌های متنوعی در کانون‌های فرهنگی شاهد این شهرستان برگزار می‌شود.

رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران بهمئی گفت: با توجه به اینکه سال ۹۳ به گفته مقام معظم رهبری به نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی مزین شده است مهمترین رویکرد این نهاد در برنامه‌های تابستانی ارتقاء فرهنگ قرآنی و دینی در بین فرزندان شاهد و ایثارگر است.

وی در جهت غنی‌سازی اوقات فراغت گفت: اوقات فراغت یک امر فرح‌بخشی است و با مسائل اقتصادی و فرهنگی ارتباط مستقیم دارد.

فروزی ضمن آمادگی کامل از برگزاری کلاس‌های اوقات فراغت در کانون‌های فرهنگی شاهد اداره بنیاد شهید و امور ایثارگر بهمئی تصریح کرد: در این کانون‌ها علاوه بر اجرای برنامه‌های فرهنگی کلاس‌های در رشته زبان انگلیسی، قرآن در رشته‌های حفظ، تجوید، روخوانی و  قرائت برای فرزندان شاهد و ایثارگر برگزار می‌شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اسلام نیز به سلامتی روح و روان تأکید فراوان دارد لذا جهت پر کردن اوقات فراغت اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران بهمئی استفاده از استخر شنا با هماهنگی‌هایی که در این خصوص انجام  شده برای جانبازان بالای ۲۵ درصد رایگان خواهد بود.

رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران بهمئی در بخش دیگری از سخنان خود به ساماندهی گلزار شهدای بهمئی اشاره کرد و افزود: باید در زمینه احیاء و بازسازی گلزار شهدا فرهنگ‌سازی داشته باشیم و این روحیه جهادی را دنبال کنیم و ساماندهی گلزار شهداء وظیفه همه مسئولان است.

فروزی گفت: شهرستان بهمئی مفتخر به ۱۲۱ شهید والامقام است که در ۷۴ گلزار آرمیده شدند.

وی اظهار کرد: طرح ساماندهی گلزار شهدای بهمئی از سال ۸۵ شروع شده که در این زمینه کار ساماندهی ۳۸ گلزار با معماری‌های متفاوت به پایان رسیده است و مابقی آنها که ۳۶ گلزار است به دلیل کمبود اعتبار ساماندهی نشده‌اند.

رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بهمئی یادآور شد: با توجه به مراجعات مکرری که خانواده‌های معظم شهداء دارند از مسئولان استانی و شهرستانی تقاضا می‌شود اعتبار کافی برای ساماندهی این تعداد از گلزار شهداء داده شود.

وی نبود فضای مناسب برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی در سطح شهرستان را یکی از مشکلات اساسی اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران بهمئی دانست و افزود: به دلیل نبود فضا و بستر مناسب این اداره برای اجرای برنامه‌های فرهنگی، برگزاری همایش‌های ملی و مذهبی، برپایی نمایشگاهی از آثار شهداء و دیگر مناسبات با مشکل مواجه است که می‌طلبد مسئولان استانی برای رفع این مشکل تدابیر لازم را مدنظر قرار دهند.

انتهای پیام/۸۲۰۱۸/ر۳۰

منبع : فارس نیوز