رئیس پژوهش‌سرای دانش‌آموزی بهمئی، مهم‌ترین مشکل پژوهش‌سرای دانش‌آموزی رویان بهمئی را کمبود اعتبارات، کارگاه و آزمایشگاه مرکزی دانست.

به گزارش خبرگزاری فارس از  بهمئی رحمان اکبری عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ترویج پژوهش یعنی تشویق و ترغیب دانش‌آموزان به تحقیق و کمک به فهم عمیق مطالب و عملی سازی پژوهش در رفع مشکلات جامعه است.

وی تصریح کرد: پژوهش‌سرای دانش‌آموزی رویان بهمئی با همکاری اداره‌کل آموزش و پروش و مدیریت آموزش و پرورش بهمئی فعالیت خود را از سال ۱۳۹۰ آغاز کرد و به دلیل اینکه این پژوهش‌سرا امتیاز کشوری نداشت با احتساب امتیاز شهرستانی و در نهایت احتساب امتیاز استانی و با بودجه مدیریت آموزش و پرورش شهرستان همکاری موردی که اداره‌کل داشتند فعالیت ابتدایی خود را آغاز کرد.

رئیس پژوهش‌سرای دانش‌آموزی رویان بهمئی افزود: برای این کار از همکاران فرهنگی کمک گرفتیم و انجمن‌هایی را تشکیل دادیم همچون انجمن ادب و هنر، نانو، رباتیک، شیمی، فیزیک، ریاضی و سعی کردیم و برای هر کدام از آنها زیر شاخه‌هایی تعریف کنیم و به مدارس مراجعه و بروشور‌های را بین مدارس تقسیم و سعی کردیم با حضور در صبحگاه مدارس شهرستان از طریق سخنرانی و با همکاری صمیمانه مدیران مدارس و مدیر آموزش و پرورش شهرستان امر پژوهش دانش‌آموزی را نهادینه کنیم.

اکبری افزود: در سال ۹۰ تعداد  ۷۰ اثر دانش‌آموزی را به نمایش گذاشتیم و آثار برتر معرفی شدند و مورد تشویق قرار گرفتند و در سال ۹۱ با اطلاعاتی که از سال قبل بدست آوردیم سعی کردیم کار را در ابعاد وسیع‌تری دنبال کنیم که بازدید از پژوهش‌سراهای شهرستان‌های همجوار را در دستور کار خود قرار دادیم  و انجمن‌ها را فعال و برای هر کدام از اعضا کارت عضویت صادر کردیم و به صورت منظم برای هر کدام از انجمن‌ها جلساتی برگزار کردیم.

این مسئول پژوهشی عنوان کرد: نکته جالب در توسعه انجمن نانوی شهرستان این است که این انجمن در سال ۹۰ تنها شش عضو داشت در حالی که در سال ۹۲ تعداد اعضای شرکت کننده این انجمن در المپیاد نانوی کشوری به ۷۰ نفر رسید که این نشان از رشد این انجمن دارد و از مدرسین کشوری نانو دعوت کنیم که به شهرستان بیایند و یک کارگاه سه روزه برگزار شد و برای شرکت کنندگان گواهی‌نامه شرکت در کارگاه صادر شد.

وی، یکی دیگر از کارهای صورت گرفته در امتداد تلاش سال‌های قبل را پیگیری راه‌اندازی بانک ایده‌های خلاق شهرستان بهمئی، عنوان کرد: که نوعی باروری خلاقیت در دانش‌آموزان به شیوه‌ای تحت عنوان بارش مغزی است و ایده‌ای دانش‌آموزان جمع‌آوری و با دعوت از آنها در نهایت باروری ایده و تشکیل یک تیم مشاور بانک ایده‌های خلاق را راه‌اندازی کنیم که این بانک زمینه ساز اختراعات است.

این مسئول، مهم‌ترین مشکل پژوهش‌سرای دانش‌آموزی رویان بهمئی را کمبود اعتبارات، کارگاه و آزمایشگاه مرکزی دانست.

رئیس پژوهش‌سرای دانش‌آموزی بهمئی خاطرنشان کرد: از ادارات مختلفی که می‌توانند با این پژوهش‌سرا همکاری کنند و طرح‌های پژوهشی برای آنها کاربرد دارد دعوت به همکاری می‌کنیم.

انتهای پیام/۸۲۰۱۸/ذ۳۰

منبع : فارس نیوز