فرمانده انتظامی شهرستان بویراحمد گفت: ماموران انتظامی در حین بازرسی از خودروی مشکوک ۴۳۵ عدد گوشی خارجی و ۱۱ عدد تبلت به ارزش تقریبی ۲۰۰ میلیون تومان کشف کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، سرهنگ علی کاشانی ظهر امروز در جمع خبرنگاران به گشت ماموران انتظامی کلانتری ۱۳ اشاره و اذعان کرد: ماموران انتظامی مادوان حین گشت‌زنی در حوزه استحفاظی به یک دستگاه خودروی پژو پارس مشکوک و آن را متوقف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان بویراحمد با اشاره به اینکه ماموران انتظامی با هوشیاری کامل خودروی مشکوک را متوقف و سرنشینان آن را دستگیر کردند، گفت: در حین بازرسی از خودروی متوقف شده ۴۳۵ عدد گوشی خارجی و ۱۱ عدد تبلت به ارزش تقریبی ۲۰۰ میلیون تومان کشف و ضبط شد.

کاشانی با ابراز امیدواری و رضایت‌خاطر از اقدامات ماموران انتظامی در سطح و به تبع آن شهرستان اذعان کرد: ماموران انتظامی در بازرسی‌ها و گشت‌های درون شهری با دقت نظر خاصی در راستای مقابله با کالای قاچاق برخورد لازم را اعمال می‌کنند.

این مسئول انتظامی دفاع از حقوق مردم، دفاع از ارزش‌های انقلاب و ارزش‌های اخلاقی را از اهداف نیروی انتظامی عنوان کرد و گفت: امیدواریم با همراهی هرچه بیشتر مردم با پلیس بتوان در راستای کاهش جرایم و مقابله با ورود کالای قاچاق به استان و شهرستان جلوگیری کرد.

کاشانی با اشاره به اقتدار نیروی انتظامی در برخورد با مخلان نظم در جامعه و قاچاقچیان اذعان کرد: ماموران انتظامی همواره با هوشیاری و آگاهی هرچه بیشتر و ایجاد گشت‌های مختلف در ایام سال با افراد متخلف بر اساس قانون برخورد و آن‌ها را به دستگاه‌های قضایی معرفی کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان بویراحمد با تاکید بر اینکه قاچاق کالا اقتصاد و سلامت جامعه را به مخاطره می‌اندازد، اظهار کرد: نیروی انتظامی برای رسیدن به اقتصاد پویا برخورد با قاچاقچیان را در دستور کار خود قرار داده و آماده دریافت گزارش‌های مردمی از طریق شماره تلفن ۱۱۰ در این ارتباط می‌باشد.

انتهای پیام/۸۲۰۱۱/ر۳۰

منبع : فارس نیوز