عبدی پور عنوان کرد: این عقاب از ناحیه بال توسط شکارچیان زخمی شده بود که توسط یکی از دوستداران محیط زیست تحت مداوا قرار گرفت.

 فرمانده یگان حفاظت از نجات سومین عقاب زخمی در این استان طی ۱۰ روز اخیر خبر داد.

جمشید عبدی پور گفت: روز گذشته یک زخمی در کنار یکی از جاده های شهرستان کهگیلویه توسط محیط بانان این شهرستان کشف شد.

وی با اعلام اینکه این بهله عقاب به احتمال زیاد توسط شکارچیان زخمی شده است اظهار داشت: این بهله عقاب پس از مداوا توسط دامپزشکان و بهبودی کامل، در طبیعت رهاسازی می شود.

وی یادآور شد: پیش از این هم یک بهله عقاب زخمی در منزل فردی در شهر دهدشت مرکز این شهرستان کشف و ضبط شده بود.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد گفت: دو روز گذشته هم یک بهله عقاب زخمی در منطقه حفاظت شده دنا مداوا و رهاسازی شد.

این مسئول عنوان کرد: این عقاب از ناحیه بال توسط شکارچیان زخمی شده بود که توسط یکی از دوستداران محیط زیست تحت مداوا قرار گرفت.

وی افزود: پس از بهبودی، این عقاب توسط محیط بانان ارتفاعات کمر زردی دنای شرقی رها شد و به آغوش طبیعت بازگشت.

عبدی پور با بیان اینکه خانواده پرندگان شکاری در تعدیل اکوسیستم و تناسب آن نقش بسیار مهمی دارند، اظهار داشت: شکارچیان این گونه پرندگان را با هدف تجارت و سود آوری زنده گیری می کنند و در بازار کشورهای خلیج فارس به فروش می رسانند.

وی همچنین از آغاز سرشماری حیات وحش مناطق حفاظت شده سردسیری استان از صبح امروز خبرداد و گفت: این سرشماری تا روز ۱۶ اسفندماه ادامه دارد.

وی بیان کرد: این سرشماری توسط ۶۰نفر در قالب ۱۰اکیپ در پارک ملی دنا،منطقه ی حفاظت شده دنا،دنای شرقی، سیوک و مناطق شکارممنوع خرم ناز و پادنای سمیرم در حال انجام است.