مناطق بکر متعددی هم اکنون در شهرستان های بویراحمد و دنا طعمه دهان گشاد ” بیل ها و لودرهای مکانیکی ” این کارخانجات شده که از تمامی تشکل های زیست محیطی کشور می خواهیم ما را در دیار کهگیلویه و بویراحمد برای جلوگیری از ادامه فعالیت کارخانجات شن و ماسه کوهی در این شهرستان ها یاری دهند.

: برخی از دوستداران محیط زیست در ، از استاندار این استان و تشکل های زیست محیطی کشور خواسته اند که جلوی فعالیت کارخانجات شن و ماسه کوهی در شهرستان های بویراحمد و دنا را بگیرند و اجازه ندهند بیشتر از این، محیط زیست و عرصه های منابع طبیعی در این شهرستان ها مورد تخریب و تاراج این کارخانجات قرار گیرد.

در این نامه سرگشاده که به ” عصردنا ” در یاسوج ارسال شده چنین آمده:

بعضی از کارحانجات شن و ماسه شهرستان های بویراحمد و دنا با تخریب جنگل ها و مراتع در جاهای خوش آب و هوا در پی سودجویی خود هستند و متاسفانه عرصه های منابع طبیعی به بهانه تولید شن و ماسه به تاراج رفته است.

متاسفانه در پی تصمیم نادرست مغرضانه و غیرکارشناسی استاندار وقت آقای دکتر صابری در سال ۹۱ کارخانجات شن و ماسه ای در جوار رودخانه ها تعطیل و تاکید استاندار بر استخراج معادن کوهی در شهرستان های بویراحمد و دنا بود.

با راه اندازی کارخانجات شن و ماسه کوهی متاسفانه هم اکنون شاهد قلع و قمع گسترده درختان جنگلی، عرصه های متعدد منابع طبیعی و وارد شدن آسیب های جدی به محیط زیست هستیم.

متاسفانه باگذری به محیط هایی که هم اکنون تعدادی از این کارخانجات در روستاهای ” کاکان “، ” دلی بجک “، ” دلی اولاد علی مومن “، جاده یاسوج – اصفهان و ” دارشاهی ” فعالیت می کنند شاهد تخریب گسترده و نگران کننده محیط زیست و عرصه های منابع طبیعی می باشیم.

نبود جاده دسترسی به محل های استخراج معادن کوهی سبب تخریب هزاران درخت جنگلی از قبیل بلوط، کیگم، بادام زمینی و امثالهم شده که متاسفانه صحنه های رقت بار و تاسف برانگیزی را برای هر شخص منصفی بوجود آورده است.

بی کیفیتی مصالح بدست آمده، گرانی این مصالح و نارضایتی مردم از مهمترین نتایج تصمیم نادرست استاندار کهگیلویه و بویراحمد در سال ۹۱ با راه اندازی کارخانجات شن و ماسه کوهی در شهرستان های بویراحمد و دنا است.

ما دوستداران محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد هم از نهادهای ملی و هم از دستگاههای اجرایی کهگیلویه و بویراحمد بویژه شخص آقای دکتر خادمی استاندار این استان مصرانه می خواهیم با حضور در بین کارخانجات شن و ماسه کوهی شاهد تخریب گسترده عرصه های منابع طبیعی و محیط زیست بوده تا به این نتیجه برسند که تعطیلی این کارخانجات در کمترین زمان ممکن برای همه مردم ایران اسلامی بدلیل حضورشان در سرزمین چهارفصل بعنوان گردشگر و سرمایه گذار یک امر انکارناپذیر است.

مناطق بکر متعددی هم اکنون در شهرستان های بویراحمد و دنا طعمه دهان گشاد ” بیل ها و لودرهای مکانیکی ” این کارخانجات شده که از تمامی تشکل های زیست محیطی کشور می خواهیم ما را در دیار کهگیلویه و بویراحمد برای جلوگیری از ادامه فعالیت کارخانجات شن و ماسه کوهی در این شهرستان ها یاری دهند.

×××××   گزارش تصویری از تخریب عرصه های منابع طبیعی توسط کارخانه های شن و ماسه کوهی بزودی از سوی همین پایگاه منتشر می شود ××××××××

منبع : عصردنا