رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: در خصوص طرح فسفات چرام بحث مشارکت خارجی در حال پیگیری است.

به گزارش خبرگزاری فارس از چرام، داریوش دیودیده شامگاه دوشنبه در نشست شورای اداری چرام با اشاره به انتظار ۳۰ ساله مردم چرام در خصوص معدن فسفات و با بیان اینکه در آستانه یک تحول عظیم در چرام هستیم، اظهار کرد: بر اساس بررسی‌های انجام شده این طرح وقتی به مرحله بهره‌برداری برسد به صورت مستقیم بیش از هزار فرصت شغلی را در شهرستان چرام در اختیار جویندگان کار قرار خواهد داد.

وی با بیان اینکه یک مسیر جدید با سرعت مناسبی برای طرح فسفات چرام فراهم شد، عنوان کرد: موضوع اجرای طرح بحث دیگری است که مقدمات لازم انجام گرفته و عملیات اجرایی هم شروع شده است.

وی افزود: نقاط مختلفی از شهرستان چرام دارای معدن فسفات است که مطالعات تحصیلی آن از نظر عیار و مسائل دیگر انجام شده و در حال واگذاری به علاقمند سرمایه‌گذاری در این بخش است.

این مسئول با اعلام اینکه در خصوص طرح فسفات بحث مشارکت خارجی در حال پیگیری است، یادآور شد: با این کار هم به میزان سرمایه‌ای که در این طرح اجرا خواهد شد افزوده می‌شود و هم اطمینان بازار این طرح به وجود می‌آید.

دیویده به بوکسیت‌های بخش سرفاریاب اشاره کرد و ابراز داشت: یکی از مهم‌ترین قضایایی که معدن دارد، جاده دسترسی، آب و برق بوده که شاید سرمایه‌های بسیار قابل توجهی برای تجهیز و مسائل زیربنایی است.

وی با تاکید بر این مطلب که در بخش صنعت به نسبت تعداد واحدهای صنعتی بیشترین واحدها را در شهرستان چرام داریم، گفت: کمترین واحدهای راکد در بخش صنعت در شهرستان چرام است.

این مسئول به سه واحد صنعتی مطلوب چرام در شهرک صنعتی اشاره کرد و متذکر شد: این واحدها علی‌رغم اینکه مشکلاتی در خصوص تامین سرمایه دارند اما هم فعال بوده و هم محصولات بسیار مناسبی دارند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد یکی از مهم‌ترین شهرستان‌های مورد هدف و استفاده را چرام دانست و اظهار امیدواری کرد که مطالعات و پیگیری‌ها به نتیجه لازم در خصوص صنعت و معدن چرام برسد.

انتهای پیام/۸۲۰۰۲/

منبع : فارس نیوز