مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد از پیش‌بینی ۱۱۲ میلیون تومان برای تجلیل از حافظان فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از چرام، امشب و طی مراسمی که با حضور مدیرکل آموزش و پرورش و جمعی از مسئولان شهرستان چرام برگزار شد، از نخبگان و قاریان فرهنگی این شهرستان تجلیل به عمل آمد.

در ابتدای این برنامه، هادی زارع‌پور، مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با تبریک دهه مبارک فجر، اجرای طرح ملی حفظ قران کریم را در راستای منویات مقام معظم رهبری دانست و اظهار کرد: با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ، طرح ملی حفظ قران‌کریم همزمان با ماه مبارک رمضان در سال ۹۰ و تحت عنوان سند تحول بنیادین آموزش و پرورش کلید خورد.

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به بندهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، ابراز داشت: در بند اول فصل هشتم این سند آمده است که آموزش و پرورش موظف است در راستای توسعه سواد و فرهنگ قرآنی در زمینه روخوانی و روانخوانی و همچنین انس با قرآن‌کریم، از دوره ابتدایی تا دوره متوسطه برنامه‌های مدونی را اجرا کند.

زارع‌پور خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌های جدی ما در سال جاری، آسیب شناسی طرح فوق و تقویت نقاط ضعف و قوت آن و همچنین رفع کاستی‌های آن است.

این مسئول افزود: در این راستا ۱۳ همایش را در کمیته فرهنگیان دهه مبارک فجر پیش بینی کرده‌ایم که در ۱۳ شهرستان و منطقه اجرا شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش  تصریح کرد: برای تشویق و تجلیل از حافظان فرهنگی استان، مبلغ ۱۱۲ میلیون تومان پیش بینی کرده‌ایم و در این همایش‌ها به نمایندگی از این نخبگان قرآنی، از تعدادی از این حافظان تجلیل می‌شود.

وی با اشاره به نحوه ثبت‌نام در طرح ملی حفظ قران کریم، افزود: برای سهولت در امر ثبت‌نام، سامانه‌ای در سراسر کشور توسط آموزش و پرورش طراحی شد که علاقمندان به حفظ قرآن کریم اعم از دانش‌آموزان و فرهنگیان قادر به ثبت‌نام در این سامانه بودند و خوشبختانه استان ما از استان‌هایی بود که استقبال خیلی خوبی از این طرح به عمل آوردند.

زارع‌پور در پایان تقویت روخوانی و روانخوانی، درک مفاهیم ،کاربرد قرآن کریم در زندگی و تدبر در قرآن کریم را از مهم‌ترین اهداف آموزش و پرورش در اجرای این طرح برشمرد.

انتهای پیام/۸۲۰۰۲/ذ۳۰

منبع : فارس نیوز