- خبرگزاری ها
- شنبه 12 جولای 2014 - 04:07
پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه نهضت پیادهروسازی در یاسوج
معاون شهردار یاسوج از پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه پیادهروسازی در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، سید محسن رضایی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پروژه پیادهرو سازی شهر یاسوج با اعتباری بالغ بر یک میلیارد ریال و با پیشرفت ۷۰درصدی در حال اجرا است.
معاون فنی و اجرایی شهرداری شهر یاسوج با اشاره به اینکه شهر یاسوج بافت فرسودهای دارد و تاکنون هیچ کار عمرانی مناسبی روی این بافت فرسوده انجام نشده است، افزود: عملیات ساخت پروژه پیادهروهای شهر یاسوج از منابع داخلی شهرداری این شهر و با متراژ ۱۲ هزار متر مربع در حال اجرا است.
وی عنوان کرد: میادین مرکزی شهر یاسوج و خیابانهای فردوسی، خیابان طالقانی، شریعتی در برنامه کار شهرداری یاسوج است.
این مسئول خاطرنشان کرد: کار ساخت پیادهرو های خیابان شهید هرمزپور و سه راه بیمارستان شهید بهشتی در حال انجام است که ساخت این پیادهروهای جدید نمای زیبایی را به این شهر بخشیده است.
رضایی ادامه داد: مصالح به کار رفته در این طرح بهترین مصالح و کفپوش آن بتنی است که موزاییک بکار رفته در معابر شهر تهران و سایر استانهای کشور به کار رفته است.
معاون فنی و اجرایی شهرداری یاسوج با بیان اینکه ساخت پیادهروها هدیهای برای مردم در پایتخت طبیعت ایران است، تصریح کرد: در تلاش هستیم میادین و خیابانهای شهر یاسوج را قبل از فصل بارندگی و مشکلاتی که به دلیل استاندارد نبودن خیابانها برای مردم ایجاد میشود اصلاح و تعمیر کنیم.
وی گفت: اصلاح جداول، نصب روشنایی در معابر عمومی و نصب سطل زباله در معابر شهر یاسوج در این طرح پیشبینی شده است.
این مسئول یادآور شد: برای جلوگیری از کندهکاری این پیادهرو ها نصب تابلوی ترافیکی در خیابانها انجام شده همچنین در این پیادهروها لاینی برای نابینایان در نظر گرفته شده که در تلاش هستیم با حداکثر توانایی در ساخت پیادهرو ها وجهه شهری به این شهر بدهیم.
رضایی با اشاره به اینکه مردم نهایت همکاری را با شهرداری یاسوج انجام دهند تاکید کرد: چون این فعالیت کار با کیفیتی است لذا مردم، شهروندان و خصوصا مغازهداران در شهر یاسوج حوصله به خرج دهند و تا پایان کار با شهرداری همکاری لازم را داشته باشند.
معاون فنی و اجرایی شهرداری یاسوج با اشاره به غیر استاندارد بودن پیادهروی میدان شهدای شهر یاسوج اضافه کرد: از هفته آینده طرح ساخت پیادهرو برای این مکان آغاز خواهد شد که ساخت و اصلاح پیادهروها در این شهر منوط به تامین اعتبار است.
انتهای پیام/۲۵۷۱/ذ۳۰
منبع : فارس نیوز
