بدون شک استفاده از ظرفیتهای انسانی کهگیلویه و بویراحمد در جایگاه های مدیریتی و در سطح ملی نه تنها فرصت شکوفا شدن اندوخته های بالقوه ایشان را فراهم می کند بلکه زمینه را برای حضور پررنگ تر سایر فرزندان این مرز و بوم در سطوح ملی هموارتر خواهد کرد.

در پی انتصاب دکتر “ایروان مسعودی اصل” به سمت “معاونت فرهنگی و اجتماعی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی” مهندس از فعالان سیاسی استان و شهردار سابق یاسوج با ارسال پیامی این انتصاب را به وی و هم استانی ها تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر است.

بسمه تعالی

جناب آقای دکتر “ایروان مسعودی اصل”

با سلام و عرض تبریک

انتصاب بجا و شایسته جنابعالی که از فرزندان نخبه و مستعد می باشید را صمیمانه به شما و به ویژه مردم استان تبریک و تهنیت می گویم.

بدون شک استفاده از ظرفیتهای انسانی در جایگاه های مدیریتی و در سطح ملی نه تنها فرصت شکوفا شدن اندوخته های بالقوه ایشان را فراهم می کند بلکه زمینه را برای حضور پررنگ تر سایر فرزندان این مرز و بوم در سطوح ملی هموارتر خواهد کرد.

اینجانب با عرض تبریک مجدد به مناسبت این انتصاب، توفیقات روز افزون و سربلندی را برای شما و سایر نخبگان هم استانی، از خداوند منان طلب می کنم.
محمد بهرامی

 

منبع :