سرپرست دانشگاه پیام‌نور کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری چهار همایش ملی توسط این دانشگاه در سال جاری خبر داد.

سایت مردم (ک و ب): عنایت الله نجیب زاده روز گذشته در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه های پیش روی دانشگاه پیام نور ، توسعه ، حوزه فرهنگی و توسعه فضای فیزیکی را از جمله مهمترین اولویت های این دانشگاه در سال جدید تحصیلی عنوان کرد و گفت: در حوزه فعالیت های عمرانی پیشرفت های خوبی طی مدت اخیر داشتیم و در حوزه فرهنگی نیز مجوز برگزاری بیشترین همایش های ملی و فرهنگی را در سطح کشور داریم.

وی افزود: نخستین همایش ملی مفاخر ایران به یاد مرحوم آیت الله ملک حسینی اسفند ماه سال جاری برگزار می شود که کمیته های علمی آن در دانشگاه و استانداری تشکیل شده و مشغول به فعالیت هستند.

سرپرست دانشگاه پیام نور استان به دیگر همایش های این دانشگاه اشاره کرد و گفت: در سال جاری چهار همایش ملی در دانشگاه پیام نور استان برگزار می شود.

وی افزود: همایش های ملی مفاخر ایران،‌ حجاب ، عفاف و پوشش اقوام ایرانی،‌ فرهنگ وتوسعه کار آفرینی و همایش ملی نانو فناوری مجموعه همایش‌هایی است که در سال تحصیلی جدید در واحدهای مختلف دانشگاهی پیام نور استان برگزار می شود.

نجیب زاده ادامه داد: استان کهگیلویه وبویراحمد ظرفیت های متعددی در حوزه های مختلف دارد که با برگزاری چنین همایش هایی می توان بخشی از این توانمندی ها را معرفی و گام موثری در مسیر توسعه استان برداشت.
 

 


منبع : خبرگزاری دانشجو