امام جمعه موقت لنده متاسفانه وضعیت پوشش در خیابان ها چندان رضایت بخش نیست و پوشش برخی زنان و مردان ترویج عینی فرهنگ غرب است.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی اداره کل فرهنگ و اسلامی استان، حجت الاسلام سید محمود الهی نیا به مسئله فرهنگ در جامعه اشاره کرد و گفت: فرهنگ یکی از مهم ترین مسائلی است که در طول تاریخ دستخوش تغییرات قومی، قبیله ای، آداب و رسوم گوناگون ملل قرار گرفت و در بیشتر مواقع هم تاثیرگذار بوده است و هم تحت تاثیر قرار گرفت.

وی افزود: سبک زندگی همه ما هم می تواند زمینه ساز یک فرهنگ ناب ایرانی اسلامی باشد و هم عاملی برای ترویج و پذیرش فرهنگ غرب.

حجت الاسلام الهی نیا تصریح کرد: تاثیر پذیری از فرهنگ غرب و پذیرش سبک زندگی غربی برابر است با از بین رفتن عواطف و احساسات در خانواده ها.

این مسئول اظهار داشت: وقتی سبک زندگی غربی بر خانواده ها و جامعه ما حاکم شود، باید منتظر ورود فرهنگ های آغشته به ابتذال هم باشیم.

الهی نیا خاطرنشان کرد: متاسفانه وضعیت پوشش در خیابان ها چندان رضایت بخش نیست و پوشش برخی زنان و مردان ترویج عینی فرهنگ غرب است.

وی اذعان داشت: سمت و سوی بازارهای اسلامی ما رنگ و بوی غربی به خود گرفته است به طوری که نوع مدل لباس و مانکن های درون ویترین مغازه ها حکایت از آن دارد.

سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان لنده عنوان کرد: عدم نظارت کافی از سوی نهاد های نظارتی و فرهنگی در جامعه باعث بی بند و باری در بازار شده که نیازمند نظارت و بررسی دقیق تر است.

الهی نیا گفت: مشکلات فرهنگی کشور تنها با مدیریت جهادی و عزم ملی قابل حل خواهند بود./و

منبع : سایت اسلامی