- ادارات استان ، فرهنگ و ارشاد اسلامی
- پنجشنبه 21 آگوست 2014 - 02:08
پایان همایش ملی ‘مساجد و جهان اسلام’ با معرفی برگزیدگان
سومین همایش ملی ‘مساجد و جهان اسلام’ با حضور جمعی از مسئولان کشوری، استان کهگیلویه و بویراحمد و با معرفی نفرات برتر، برگزیده و منتخب در یاسوج، مرکز کهگیلویه و بویراحمد به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرنگار روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، حجت الاسلام رضا قاسمی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد کهگیلویه و بویراحمد عصر اموز در آیین اختتامیه سومین همایش ملی “مساجد و جهان اسلام” به فعالیت های این مجموعه فرهنگی اشاره کرد و گفت: ۴۵۷ باب کانون فرهنگی و هنری در مساجد استان فعالیت می کنند.
قاسمی در ادامه کانون های فرهنگی و هنری مساجد را شامل کانون های روستایی، عشایری و مستقر در مصلی ها عنوان کرد و افزود: ۲۰ کانون به صورت تخصصی در سطح استان فعالیت می کنند که کتابخانه های آنها نیز فعال است.
وی از فعال بودن ۸۰ کتابخانه بسته و ۲۸۰ کتابخانه باز در سطح کانون های فرهنگی و هنری مساجد کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و فعال بودن ۲۹ خانه نور، ۶۰۰ مورد طرح تلاوت نور در مساجد و فعال بودن ۵۰۰ هسته پژوهشی را از دیگر فعالیت های این نهاد عنوان کرد.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر این که تمام تلاش خود را برای توسعه و ارتقاء این کانون ها به کار گرفته است، بیان داشت: امیدواریم در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام سال “اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی” نام گذاری شده، بتوان این مکان های فرهنگی و مذهبی را بیش از پیش تقویت کرد.
در ادامه این برنامه از مقالات دکتر اکرم قاسمی، دکتر حمید گنجایش و و دکتر علی اکبر شمسی پور به عنوان برترین های این همایش ملی با اهدای لوح یادبود، تندیس هماش و هدایای نقدی تجلیل شد.
همچنین در این همایش از مقالات دکتر بهاره تقوی نژاد، زهرا طاها، توحید پروری و دکتر محمدرضا دهشیری به عنوان صاحبان مقالات برگزیده با تندیس همایش، لوح تقدیر و هدایای نقدی تجلیل شد.
در آیین اختتامیه سومین همایش ملی “مساجد و جهان اسلام” از مقالات دکتر محسن شفیعی سیف آبادی، الله نظر محمدی نیک و دکتر ابراهیم رایگان نیز به عنوان مقالات منتخب تجلیل شد.
بنابراین گزارش: در مراسم اختتامیه این همایش، کتاب مجموعه مقالات همایش ملی’ مساجد و جهان اسلام’ رونمایی شد.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد کهگیلویه و بویراحمد در این زمینه، گفت: این کتاب شامل مجموعه مقالات شرکت کنندگان همایش سوم است که بیش از یک هزار و ۲۰۰ صفحه آماده شده و نزدیک به ۵۰ اصل مقاله چاپ شده و مقالاتی که به صورت چاپ چهره هستند، در این مجموعه به صورت چکیده لاتین و فارسی چاپ شده است.
قاسمی از ارسال ۳۸۶ مقاله به دبیرخانه سومین همایش ملی’ مساجد و جهان اسلام’ در این استان خبر داد و افزود: از این تعداد، ۷۹ مقاله به صورت ارائه، چاپ اصل و چکیده مقاله پذیرش نهایی شدند و از این تعداد، ۹ مقاله مربوط به شرکت کنندگان کهگیلویه و بویراحمدی است که ۲ مقاله به مرحله ارائه رسیدند.
سومین همایش ملی’ مساجد و جهان اسلام’ به مدت یک روز در یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد./و
منبع : سایت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد
