نماینده بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی گفت: هرگاه از کنار بیمارستان راکد ۲۰۰ تختخوابی یاسوج عبور می‌کنم، عذاب می‌کشم.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، غلام‌محمد زارعی عصر امروز در نشست تصمیم‌گیری برای راه‌اندازی پروژه بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی که با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی برگزار شد، اظهار کرد: به نظر من اگر کسی در امر خیر بیمارستان‌سازی اقدام کند ثواب آن بیشتر از حتی ساختن مدرسه است چرا که به صورت مستقیم با سلامت مردم سر و کار دارد.

نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی افزود: امروزه بخش زیادی از مردم برای درمان خود به شهرهای دور و نزدیک مثل شیراز و اصفهان تردد می‌کنند که همین امر موجب ایجاد هزینه‌های زیاد برای آن‌ها می‌شود و خطرهای طول راه نیز که دیگر جای خود دارد.

زارعی در ادامه گفت: اکنون که عزم جدی برای ساخت و تکمیل بیمارستان بزرگ شهر یاسوج ایجاد شده و پیمانکار پای کار آمده است باید همه توان خود را برای ادامه کار این پروژه بزرگ و ملی به کار گیریم.

وی با بیان این که هرگاه از کنار این پروژه عبور می‌کنم عذاب می‌کشم، تصریح کرد: مردم انتظار دارند که در دولت تدبیر و امید این پروژه و سایر پروژه‌های بزرگ دیگر به سرعت تکمیل شوند.

نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهارات خود به لزوم همکاری همه دستگاه‌ها برای رفع گره‌های ساخت این بیمارستان تأکید کرد و گفت: باید اهمیت ساخت آن توسط مدیران استانی درک شود و اگر گره‌ای در کار است از جمله در بحث صدور پروانه ساخت توسط شهرداری به سرعت اقدام شود.

انتهای پیام/۲۵۷۱/ط۲۰

منبع : فارس نیوز