استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: همه حق و حقوق مردم در ساخت سد تنگ‌سرخ لحاظ می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، صبح امروز سومین نشست بررسی وضعیت ساخت سد تنگ‌سرخ با حضور مسئولان ارشد استانی، نماینده بویراحمد و دنا در مجلس و معارضین مردمی ساخت این سد، برگزار شد.

در این نشست که تقریبا نتیجه‌ای از آن برای شروع به کار احداث سد تنگ‌سرخ حاصل نشد، سید موسی خادمی استاندار اظهار کرد: از نظر فنی اکنون مشکلی برای ساخت این سد وجود ندارد و توجیه فنی آن توسط کارشناسان خبره امور آب اعلام شده است.

رئیس شورای اداری ادامه داد: در این میان تنها معارضات اجتماعی وجود دارد که در جلسه امروز و قبل از تشکیل آن به گمان من این مشکل نیز برطرف شده بود.

خادمی افزود: در ساخت سد تنگ‌سرخ باید همه حق و حقوق مردم منطقه تنگ‌سرخ لحاظ شود.

مسئول ارشد اجرایی در تصریح کرد: در این خصوص کارشناسان باید به دقت همه ضرر و زیان‌های مردم را برآورد کنند تا این که به هیچ ساکنی در آن منطقه ضرر وارد نشود.

خادمی در ادامه گفت: معارضین مردمی باید برای جلسه آینده با بسته کاملی از درخواست‌های خود حضور داشته باشند تا بتوانیم با رد و یا قبول برخی از پیشنهادات که منطقی و واقعی به نظر می‌رسند هم مشکلات مردم را برطرف کنیم و هم سریع‌تر کار اجرای سد آغاز شود.

وی با بیان این که سد تنگ‌سرخ پروژه‌ای ملی است و همه اعم از ما مسئولان و همچنین مردم باید به دید ملی به آن بنگرند و همه کمک کنیم تا مشکلات فرا روی ساخت سد برطرف شود، خاطرنشان کرد: با ساخت این سد مشکل آب شهر یاسوج در بخش‌های مختلف کشاورزی و صنعتی و آشامیدنی برای سال‌ها برطرف می‌شود.

استاندار از لزوم تشکیل کمیته‌ای برای رفع مشکلات موجود با حضور مسئولان آب منطقه‌ای و معارضین و منابع طبیعی و سایرین سخن به میان آورد و گفت: همه اقداماتی که به مردم مربوط می‌شود باید با رعایت عدل و انصاف باشد.

انتهای پیام/۲۵۷۱/ط۳۰

منبع : فارس نیوز