- ادارات استان ، استانداری کهگیلویه و بویراحمد
- سهشنبه 2 دسامبر 2014 - 01:12
هفته پژوهش فرصت مناسبی برای توجه و تمرکز بر ابعاد مختلف پژوهش و فناوری است
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری گفت: هفته پژوهش و فناوری از پانزدهم تا بیستم آذرماه در سطح استان برگزار می شود.
|
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری گفت: هفته پژوهش و فناوری از پانزدهم تا بیستم آذرماه در سطح استان برگزار می شود.
مجید محنایی با بیان این مطلب اظهار داشت: هفته پژوهش و فناوری فرصت مناسبی برای توجه و تمرکز روی ابعاد مختلف امر پژوهش و فناوری فراهم می آورد تا تمامی ذینفعان ضمن اطلاع از روندها و وضعیت موجود برای آینده برنامه ریزی و اقدامات بهتر و مهمتری را در دستور کار خود قرار دهند.
وی، گفت: انتخاب و معرفی برگزیدگان حوزه پژوهشی و فناوری و تجلیل از آنها و همچنین ایجاد فرصت تعامل میان ذینفعان این حوزه به شیوه های مختلف نظیر برگزاری نمایشگاه فن بازار، همایش، کارگاه آموزشی، مصاحبه های رادیو و تلویزیونی فضایی را در استان فراهم می کند که ضمن ارتقاء شأن و جایگاه پژوهش و فناوری و فعالین در این عرصه، بستر سازی محکمی را برای ادامه راه تقویت و توسعه پژوهش و فناوری که ضامن پیشرفت واقعی استان و ایجاد ثروت ، رفاه و امنیت برای مردم است در ابعاد اجتماعی و فرهنگی فراهم می کند.
محنایی، گفت: شناسایی توانمندی های پژوهشی و فناوری مراکز تحقیقاتی، شناسایی و معرفی پژوهشگران برتر، امکان تجاری سازی یافته های پژوهش و فناوری (فن بازار)، فراهم کردن فضای همکاری میان پژوهشگران، برقراری ارتباط مراکز صنعتی و تولیدی با مراکز تحقیقاتی و نهادینه کردن فرهنگ پژوهش برخی از اهداف برگزاری هفته پژوهش هستند.
محمدیان-۴۲
منبع : سایت استانداری کهگیلویه و بویراحمد
