- ادارات استان ، فرهنگ و ارشاد اسلامی
- چهارشنبه 25 ژوئن 2014 - 01:06
هفتمین هفته فیلم و عکس کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج آغاز به کار کرد
یاسوج – خبرگزاری مهر: رئیس انجمن سینمای جوان یاسوج از برگزاری هفتمین هفته فیلم و عکس کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج خبرداد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان کهگیلویه وبویراحمد، قدرت الله سلیمانی فر در مراسم افتتاحیه هفتمین هفته فیلم و عکس استان در یاسوج گفت: در این هفته برنامه هایی در بخش های فیلم، فیلمنامه و عکس برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه هفته فیلم و عکس سینمای جوان با افتتاح نمایشگاه عکس های هنرمدان استان امروز صبح آغاز به کار کرد افزود: این نمایشگاه با حضور هنرمندان رشته های عکس و فیلم و جمعی از مسئولان ارشد استانی در نگارخانه بارانه اداره ارشاد استان آغاز به کار کرد.
سلیمانی فر با اشاره به برگزاری نمایشگاه آثار عکاسی “حسن غفاری” از عکاسان برتر کشوری با موضوع استان در دهه هفتاد در آینده نزدیک اذعان داشت: پس از پایان مراسم افتتاحیه هفتمین هفته فیلم و عکس استان کارگاه تخصصی عکس با حضور حسن غفاری برگزار شد.
سلیمانی فر عنوان کرد: برگزاری کارگاه فیلم مستند با حضور سید غلامرضا نعمت پور و کارگاه تخصصی فیلمسازی با حضور هادی محقق و داریوش غلامی از دیگر برنامه های این جشنواره است.
وی همچنین از اکران ۱۸ فیلم کوتاه مستند و داستانی در این جشنواره خبرداد و گفت: این آثار توسط فیلمسازان جوان انجمن سینمای جوان یاسوج تولید شده اند.
سلیمانی فر بیان کرد: مراسم اختتامیه و تجلیل از هنرمندان فیلمساز نیز عصر روز جمعه برگزار خواهد شد.
منبع : سایت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد
