یاسوج – ایرنا- مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات،ارتباطات و امنیت استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: هرگونه فعالیت حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات منوط به صدور مجوز از سوی سازمان صنفی رایانه ای در استان است.

محمد شجاعی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: شرکت ها یا فروشگاه هایی که مجوز سازمان را نداشته باشند امکان فعالیت در این حوزه را ندارند و مطابق قانون متخلف شناخته می شوند.

وی بیان کرد: تاکنون تشکل منسجمی درحوزه فناوری در استان وجود نداشت و تنها برخی اتحادیه های صنفی و فروشگاهی در این راستا اقدام های محدودی را انجام می دادند.

شجاعی اظهار کرد: اکنون با تأسیس سازمان نظام صنفی رایانه ای در استان تمامی فروشگاه ها، شرکت ها و یا افراد و مشاوران حقیقی فعال درحوزه فناوری اطلاعات به صورت منسجم و زیر نظر این سازمان به فعالیت خود ادامه می دهند.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات،ارتباطات و امنیت استانداری کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه با تشکیل سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تمامی فعالان حوزه فناوری باید عضو این سازمان شوند، افزود: شرط فعالیت در این حوزه عضویت در سازمان و نیز داشتن مجوز فعالیت از این نهاد نظارتی است.

شجاعی تصریح کرد: علاوه بر انسجام و حمایتی که این سازمان برای فعالان حوزه فناوری خواهد داشت شرکت های عضو می توانند براساس قانون از مزایایی همچون معافیت از مالیات، بخشودگی بیمه، استفاده از امکانات و تجهیزات این سازمان بهره ببرند.

وی با بیان اینکه تا کنون در ۲۶ استان کشور سازمان نظام صنفی رایانه ای تأسیس شده است، گفت: استان بیست وهشتمین استانی است که این سازمان در آن تشکیل شده است.

شجاعی افزود: هفته آینده نسبت به درج آگهی برای نام نویسی از فعالان و متقاضیان برای حضور در مجمع عمومی این استان و انجام سایر مراحل قانونی اقدام خواهد شد.

۶۷۱/۷۵۳۰

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.ir

منبع : خبرگزاری ایرانا