- خبرگزاری ها
- سهشنبه 24 دسامبر 2013 - 03:12
نوع نگرش به هنرمندان کهگیلویه و بویراحمد ارتقا یابد
یاسوج – ایرنا – معاون سیاسی، امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: نوع نگرش به هنرمندان این استان و نحوه برخورد مردم و مسوولان اجرایی استان با آنان باید ارتقا یابد.
فتاح محمدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از پیگیری قانون اختصاص نیم درصد اعتبارات عمرانی به خرید آثار هنرمندان رشته های مختلف هنری کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.
وی افزود: عملکرد حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد نسبت به ظرفیت و ساختار آن برجسته و قابل قبول است
محمدی بر رفع مشکل استیجاری بودن ساختمان حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد با شناسایی ساختمان های مازاد دولتی تاکید کرد.
وی بیان کرد: کهگیلویه و بویراحمد در سال های گذشته از فرهنگ ها، آیین ها و آداب و رسوم غنی برخوردار بود ولی هم اکنون آسیب های متعددی آنها را تهدید می کند و یا در حال فراموشی هستند.
محمدی موازی کاری را از مشکلات کنونی بخش فرهنگ و هنر کهگیلویه و بویراحمد دانست و اظهار کرد: این امر موجب می شود که نتایج چندان مطلوبی از فعالیت های فرهنگی حاصل نشود.
وی عنوان کرد: با خرد شدن اعتبارات بین دستگاه های فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد نمی توان اقدام مهمی در حوزه فرهنگ و هنر این استان انجام داد.
محمدی ابراز داشت: هنرمندان کهگیلویه و بویراحمد می توانند با ارائه برنامه های کارساز به مدیران نهادهای فرهنگی این استان بیش از پیش به رفع مشکلات و کمبودهای حوزه فرهنگ و هنر استان کمک کنند.
وی خواستار پیگیری جدی مدیران فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد برای جذب اعتبارات ملی به منظور ارتقای روزافرون حوزه فرهنگ و هنر این استان شد.
۷۵۳۵/۵۶۶
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
