معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: هم‌اکنون در سطح کشور ما قریب به ۲۱ هزار کیلومتر راه و ۱۳ هزار کیلومتر بزرگراه ساخته‌ایم و سه هزار کیلومتر راه و پنج هزار کیلومتر بزرگراه دیگر را در دست اجرا داریم.

به گزارش خبرگزاری فارس از باشت، علی نورزاد ظهر امروز در آیین کلنگ‌زنی آغاز عملیات راه‌‌سازی بخشی از باند دوم بزرگراه بابامیدان به و تقاطع غیر هم‌سطح باشت اظهار کرد: پروژه بزرگ محور بابامیدان به و بهبهان به طول ۱۴۵ کیلومتر از جمله پروژه‌های مهم و تاثیرگذار است که از امروز آغاز عملیات اجرایی بخشی از آن آغاز شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: این پروژه با کوتاه‌کردن مسیر سفر و در نهایت کاهش ۱۵۰ میلیارد ریالی هزینه سوخت در سال صرفه‌جویی اقتصادی در سرمایه ملی محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: با احداث این بزرگراه و بهره‌برداری از آن در سال قریب به ۱۵ میلیارد تومان درآمد صرفه‌جویی از کاهش تصادفات جاده‌ای و ۶۰ میلیارد تومان از کاهش زمان سفر حاصل خواهد شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: این پروژه با ۱۴۵ کیلومتر مسافت تا پایان سال ۹۳ قریب به ۲۲ کیلومتر آن در دست بهره‌برداری است و امیدواریم در سال آینده شاهد تکمیل کل پروژه باشیم.

وی ادامه داد: هم‌اکنون در سطح کشور ما قریب به ۲۱ هزار کیلومتر راه و ۱۳ هزار کیلومتر بزرگراه ساخته‌ایم و سه هزار کیلومتر راه و پنج هزار کیلومتر بزرگراه دیگر را در دست اجرا داریم.

نورزاد در ادامه افزود: در سراسر کشور قریب به ۲ هزار کیلومتر آزادراه وجود دارد و ۸۰۰ کیلومتر دیگر نیز در دست احداث است.

معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم با توجه به پشتیبانی مجلس و دولت تدبیر و امید حمل و نقل به عنوان محور توسعه قرار گیرد و از رویکردهای ما در سال جاری سرعت بخشیدن به پروژه‌ها بوده که بزرگراه بابامیدان به گچساران از جمله آن‌ها است و امیدواریم تا پایان سال ۹۳ به بهره‌برداری برسد.

انتهای پیام/۸۲۰۱۷/ع۳۰

منبع : فارس نیوز