یاسوج – ایرنا – نماینده مردم شهرستان های بویر احمد و دنا در مجلس شورای اسلامی ضمن گرامیداشت روز جهانی موزه و هفته میراث فرهنگی بر ضرورت تکمیل و بهره برداری ساختمان موزه یاسوج تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، غلام محمد زارعی روز دوشنبه در بازدید از پروژه موزه یاسوج افزود: پیگیری های لازم برای افتتاح هرچه سریعتر این موزه انجام خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه تاریخ حافظه زنده جامعه است و بدون آن بشر فاقد شناسنامه خواهد بود، اظهار کرد: موزه به حفظ هویت بشر و تقویت حافظه جمعی کمک می کند و به صورت رکن عمده ای از تاریخ در می آید.

زارعی عنوان کرد:آثار تاریخی به جا مانده از گذشتگان در کهگیلویه بویراحمد امروز ظرفیتی است برای جذب گردشگران داخلی وخارجی و مسئوولان باید در حفظ و مرمت این آثار همواره تلاش کنند.

وی با بیان اینکه حفظ میراث فرهنگی، وظیفه ای همگانی و همیشگی است ،ابراز داشت: آموزش همگانی از طریق رسانه ها و مطبوعات و بالا بردن فرهنگ نگهداری از آثار باستانی از عوامل مهم حفاظت از میراث فرهنگی است.

رییس مجمع نمایندگان کهگیلویه وبویر احمد در مجلس شورای اسلامی اختصاص بودجه کافی برای حفظ و بازسازی آثار باستانی و جلب مشارکت عمومی برای حفظ و نگهداری آنها، را از سایر عوامل حفاظت از آثار باستانی اعلام کرد.

زارعی افزود: آثار باستانی می تواند در توجه به فرهنگ کهن و جذب جهانگرد و بالا بردن درآمد ملی مؤثر باشد.

وی گفت: مسوولان سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باید توجه جدی به بحث نگهداری و حفظ میراث ماندگار کهگیلویه وبویراحمد داشته باشند.

۵۶۶/۷۵۳۳

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.ir

منبع : خبرگزاری ایرانا