- خبرگزاری ها
- سهشنبه 8 جولای 2014 - 06:07
نقل وانتقال دانشجویان شاهدمشغول به تحصیل دردانشگاههای آزادکشورآغازشد
یاسوج – ایرنا – معاون فرهنگی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد گفت: نقل و انتقال نیمسال اول سال تحصیلی ۹۴ – ۹۳ دانشجویان شاهد و ایثارگر این استان که در دانشگاه های آزاد اسلامی سراسر کشور مشغول به تحصیل هستند آغاز شد و تا ۳۰ تیر ۹۳ نیز ادامه دارد.
احمد بهرامی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دانشجویان شاهد و ایثارگر مشغول به تحصیل کهگیلویه و بویراحمد در دانشگاه های آزاد اسلامی نقاط مختلف کشور می توانند تا ۳۰ تیر امسال با مراجعه به سامانه نقل و انتقال در سایت دانشگاه آزاد اسلامی کشور نسبت به ثبت درخواست و اطلاعات خود اقدام کنند.
وی بیان کرد: آن عده از دانشجویان شاهد و ایثارگر کهگیلویه و بویراحمد که در دانشگاه های آزاد اسلامی غیر از محل سکونت خود پذیرفته شده و داوطلب انتقال و ادامه تحصیل در محل زندگی والدین یا همسر خود هستند باید با توجه به زمان بندی اعلام شده به سایت دانشگاه آزاد اسلامی کشور مراجعه و با استفاده از کد ملی و شماره دانشجویی اطلاعات کامل خود را در سامانه نقل و انتقال درج کنند.
بهرامی اظهار کرد: درخواست تمام دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه های آزاد اسلامی کشور که متقاضی نقل و انتقال هستند به طور مستقیم در دانشگاه آزاد اسلامی کشور ارایه و پیگیری می شود.
وی عنوان کرد: امکان پیگیری درخواست ها خارج از این سایت و سامانه یا به صورت دستی، مکاتبه ای و پس از اتمام مهلت زمانی مقرر امکان پذیر نیست.
۷۵۳۵/۶۷۱
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
