یاسوج – ایرنا – رییس بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد گفت: نام نویسی در جشنواره منطقه ای نوآوری و شکوفایی اختراعات خلیج فارس تا ۲۴ اردیبهشت امسال ادامه دارد.

علی مرادی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: جشنواره منطقه ای نوآوری و شکوفایی اختراعات خلیج فارس از ۳۰ اردیبهشت تا دوم خرداد سال جاری در شهر شیراز برگزار می شود.

وی بیان کرد: در این جشنواره مخترعان استان های فارس، ، بوشهر، هرمزگان، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کرمان و یزد آخرین نوآوری ها و اختراعات ثبت شده خود را در معرض نمایش و داوری قرار می دهند.

مرادی اظهار کرد: جشنواره نوآوری شکوفایی اختراعات خلیج فارس در دو بخش داوری و تجاری سازی برگزار و متقاضیان می توانند در این دو بخش شرکت کنند به طوری که در بخش داوری اختراعاتی که سال ثبت آنها ۸۸ و پس از آن باشد مجاز به نام نویسی هستند.

وی عنوان کرد: این جشنواره با هدف شتاب بخشی در ارزیابی، داوری و ثبت اختراعات، آشنایی مخترعان و تبادل اطلاعات با یکدیگر و رفع نواقص، ارتقا و بهبود کیفی اختراعات برگزار می شود.

مرادی افزایش توجه مسوولان و جامعه علمی کشور به نوآوری و تولید ثروت از علم را از مهمترین دغدغه های مقام معظم رهبری دانست و ابراز داشت: برگزاری چنین جشنواره هایی با هدف تحقق بخشیدن به نیازهای کشور و خواسته های رهبر معظم انقلاب است.

وی افزود: برخی از طرح های شرکت کننده در جشنواره های قبلی خلیج فارس تجاری سازی شده و نقش مهمی در ایجاد زنجیره علم تا ثروت ایفا کرده اند.

مرادی با تاکید بر ضرورت تجاری سازی اختراعات، گفت: شعار سال جشنواره نیز در این راستا است.

وی بیان کرد: در صورت تایید اختراعات مخترعان استان های فارس، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، هرمزگان، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کرمان و یزد از سوی هیات داوران از کمک های مالی معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری و بنیاد ملی نخبگان تا سقف ۵۰ میلیون ریال به صورت بلاعوض و تسهیلات ویژه مخترعان سطح سه و سایر تسهیلات تجاری سازی بهره مند می شوند.

مرادی اظهار کرد: مخترعان کهگیلویه و بویراحمد تا ۲۴ اردیبهشت ۹۳ می توانند به سایت بنیاد نخبگان این استان به نشانی اینترنتی kb.bmn.ir مراجعه و نام نویسی کنند.

۶۷۱/۷۵۳۳

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.ir

منبع : خبرگزاری ایرانا